Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak csókolózásnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak csókolózásnál egész végig erekciója van. Ennyire jól csináljuk ezek szerint, vagy mindenkivel való érintkezés ezt váltja ki?

Figyelt kérdés
Bár, nem csak csók szokott lenni, de már akkor erekciója van, simi is szokott lenni, intim területeken még nem, csak meglepődtem emiatt, vajon ennyire jól csinálnám? :D (26éves a barátom)
2011. máj. 16. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég megölelnem a barátnőm és máris felágaskodik :))
2011. máj. 16. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk ilyen szempontból sokkal érzékenyebbek,mint mi lányok. Volt olyan, hogy a volt barátom csak rám nézett miközben takarítottam a fürdőszobát,és már állt is a zászló :)

Pedig nem latexruhában voltam,elhiheted :)

2011. máj. 16. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez tök természetes.
2011. máj. 16. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy természetes, normális dolog. :) Az én barátommal is volt már olyan, hogy kezdtünk volna nézni egy filmet, ültünk egymás mellett 1-1 széken, majd egy pillanatra rám nézett és mondta, hogy nagyon kíván és felállt neki úgy, hogy hozzá sem értem, meg se pusziltam/simítottam őt meg semmi... :)

17L

2011. máj. 16. 15:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért "mindenkivel való érintkezés" nem váltja ki. Ez az erogén hatás. Ez normális. Nem csak lelkileg, de testileg is vonzódik hozzád.
2011. máj. 16. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Mióta vagytok együtt? Mert lehet régóta volt barátnője és így hamarabb feláll neki.

De amúgy örülj ennek, akkor kellene feltenned kérdést ha nem állna fel.

2011. máj. 16. 15:16
 7/13 A kérdező kommentje:
igazából kb 2hete :) de volt időnként barátnője előtte, szóval nem hiszem h 'ki volt éhezve'
2011. máj. 16. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Mivel még rövid ideje vagytok együtt, még érzékenyebb. Majd ha már megkap párszor, nem fog minden csóknál merevedni.
2011. máj. 16. 15:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma is merevedik minden csóknál.
2011. máj. 16. 16:51
 10/13 barcelona1995 válasza:
énis igy vok vele,de inkább áljon mint sem nem???XD
2011. máj. 16. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!