Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a srac megolel, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a srac megolel, vagy az oleben ulok vagy csokolozunk nem erzem hogy felallna neki. pedig lehetetlen hogy ne alljon fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te erre vágysz és jól nézel ki. Eljössz hozzám, és nekem fel fog állni nyugodj meg. ^^ 23/f
2011. máj. 16. 15:02
 12/20 A kérdező kommentje:

kösz 15:02 :))

amugy nagzon tetszek neki, es nagyon el van ragadtatva

es elso komoly kapcsolata

2011. máj. 16. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez tök változó. Nem minden fiú egyforma. Mi például 3,5 éve vagyunk együtt a barátommal, 22 éves, a 2. komoly kapcsolata vagyok, és most is 90%-ban feláll neki már csókolózás közben...

Nem kell tenned semmit, majd amikor kell, fel fog állni neki ;)

20/L

2011. máj. 18. 21:22
 14/20 anonim válasza:
Szerintem tapasztaltab mint gondoltad! de etol ne fej!!!!szerintem!
2011. máj. 18. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:

nagyon buták vagytok.ha nem buta vagy,akkor tapasztalatlan.

24 éves vagyok,világéletemben tapadtak a nők rám,mivel kinézek valahogy.a mai napig feláll ha egy nő közelében vagyok.ez így természetes,mivel nem vagyok homár.

elég annyi ha egy jó nő illatát megérzem és végem is van.

mondjuk nagy a szexéhségem is.két menet között kb 1 perc amíg nincs a nőben a p.csöm.ennyi kell a gumicserére,meg arra,hogy igyak egy pohár vizet.

ha ez nem így lenne 24 évesen le is vágnám a f.rkam,vagy elgondolkodnék azon,h impotens vagyok,vagy esetleg homár....

amelyik férfinak nem áll fel a f.rka egy neki tetsző nő közeledésére,szerintem ott komoly gondok vannak.

vagy nem annyira szexéhes mint én.

én azt mondom ha nem áll fel neki,akkor nem kíván és ennyi.

2011. máj. 18. 21:38
 16/20 anonim válasza:
Őszintén? sztem felál neki, csak kb 6centijével nem a Rudas Matyi:) ez persze csak vicc.... amugy ha meg szeretitek egymást, miért nem kérdezed meg tőle, hogy ennyire nem izgatod-e, vagy csak te nem veszed észre.... én előbb kérdeztem volna meg tőle, mint hogy ide irjak...:)
2011. máj. 18. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:

1, a nadrág leszorítja

2,olyan kicsi, hogy nem érzed

3, tényleg nem áll fel neki....de akkor már baj van. Hány éves? vagy lehet, hogy éppen te nem csináltál úgy valamit ahogy kellett volna.....

de a rosszabb eset, hogy nem igazán tetszel neki.

más lehetoség nem nagyon maradt...

ěn tapasztalatból mondom, hogy amelyik pasinak bejossz, rádnéz és már feszul a nadrágja. Ha meg meg az olébe is ulsz...nah azzal totál fel lehet sztem izgatni valakit.... foleg ha a kapcsolat elején vagytok.

17/L

2011. máj. 18. 22:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég izgató neki, ilyen egyszerű!
2011. máj. 18. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Pasifüggő vagy feláll vagy nem :) lehet nem elég intenzív számára egy csók
2011. máj. 18. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:

én annak örülnék hogy ha fordítva lenne :D nem tudok a páromnak még az utcán se adni egy nagy puszát mert rögtön feláll neki :D

L/21

2011. máj. 18. 22:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!