Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » POPSI vs MELL vs PÉNISZ vs a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

POPSI vs MELL vs PÉNISZ vs a feneegyemeg?

Figyelt kérdés
A fiúknak a POPSI a lényeg és nem MELL! Akkor a nőknek a PÉNISZ a lényeg ha nem a... NA LÁNYOK ezt lécci fejezzétek be mert folyton azt hallom h nem a farokméret a lényeg akkor MII? és lécci valami külső tulajdonsg legyen ne olyan h vicces vagy ehhez hasonló.16F
2011. máj. 16. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az agy, úgyhogy neked még gyúrnod kell sokat
2011. máj. 16. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát kinek mi jön be...bankszámla, magas beosztás, autó, lakás, nyaraló, kigyúrt test, szép pofi stb. Lehet válogatni...
2011. máj. 16. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az érdekel,hogy legyen emberileg normális(tisztelettudó pl), lehessen vele értelmes dolgokról beszélgetni ne csak baromságokról, meg legyen rajta egy kis izom- nem kell Vin Dieselnek lennie az nekem sem jön be, csak egy kis izom az sosem árt, mert én erre bukok nagyon. Még amit nagyon szeretek az a félig hosszú haj(pl vállig érő) barna haj, és hozzák kék szem- bár nem sok ilyen srác szaladgál az utcán ezért megmarad csak amolyan ideálnak, de más pasit is szívesen megnézek, sőt:).
2011. máj. 16. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

... hanem a NYELV!

:P

2011. máj. 16. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy 16 évesen még a szex körül forog minden gondolatod, de hidd el ez meg fog változni.Nekem személy szerint az a fontos, hogy legyen kedves,okos,humoros,udvarias és megértő.A külső tulajdonságoknál meg csak 2 kikötésem van:az egyik az, hogy ne legyen alacsonyabb nálam, a másik meg az, hogy legyen ápolt.És fogjon meg benne valami.
2011. máj. 16. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem a mosoly és a kisugárzás meg a humor..és egyáltalán nem gáz ha nem 20 cm-sel mászkál sőt én a 14-15 cm jobban kedvelem:)

18/L

2011. máj. 16. 14:51
 7/9 A kérdező kommentje:

utolsó elöttinek amugy mondom 16 évesen már rég nem a szex a minden az kb 13 évesen volt.. mostmár igazán szeretnék egy komoly kapcsolatot csak valahogy nemakar összejönni..:SS

ez csak olyan "kiváncsiság" féle volt

2011. máj. 16. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
nyelw. :$$
2011. máj. 16. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:

"...nekem a mosoly és a kisugárzás..."

radioaktiv csávó kell? XDD

Pakson sztem van 1 pár :D vagy ha a japcsik jönnek be akkor go külföldre :D

2011. máj. 16. 21:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!