Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem megy az orális szex, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy az orális szex, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt és ő szeretné ha orálisan is ki elégíteném viszont én képtelen vagyok erre :(

Nem a péniszétől undorodom hanem egyszerűen ha valami idegen test kerül a számba (ami nem kaja) attól már undorodom,fogászatra is félve megyek mert attól tartok hogy viszont látom ami bennem van.Viszont szeretném ha minden tökéletes lenne a kapcsolatunkban mert egyébként meg minden rendben van közöttünk.

2011. máj. 16. 11:24
 1/9 anonim válasza:
gumival probalkozzatok elsonek....es meg fogod szeretni az izet:P
2011. máj. 16. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Minden az agyadban dől el, képzeld azt hogy fagyi, először csak nyalogasd. És aztán rá jössz, hogy lesz a gusztusod bekapni a az epret a fagyi tetejéről.
2011. máj. 16. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Erről nem tehetsz. Ez vagy jó, vagy nem. Ha nem jó, akkor ez kimarad. Mindig csak azt szabad csinálni a szexben ami mindkét félnek jó. Lehet, hogy egyszer eljutsz oda, hogy nem fog zavarni, de ha nem, nem dől össze a világ. Annyi minden más van, ami élvezetes.
2011. máj. 16. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
ha ez ösztönösen nem izgat, akkor ott tényleg nem sok mindent lehet tenni, csak én ott elakadok mindig, hogy miként is lehetséges, h valakt eleve az ösztöneinél fogva ne izgasson ez a dolog???
2011. máj. 16. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nyalogatás ok?

Próbálkozz csukott szemmel. Ha megbeszéled a pároddal, biztos megértőbb lesz

2011. máj. 16. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Először tényleg ne kapd be.

Puszit neki és nyalogatni kívülről.

Egy idő alatt meg fogod szokni, addig ne siettesd.

2011. máj. 16. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

hát ahogy egy haverom szokta mondani, a lányok igénylik a kemény kezeket, és nála nem fordul elő ilyen helyzet, mert repül két nagy füles aztán a hajánál fogva húzza a farkára

na most mielőtt drasztikusnak gondolnátok, az egészben az a legpoénabb, hogy a csajszi élvezi nagyon a kemény bánásmódot, egyszerűen elvárja egy fiútól a dominanciát, szóval izgalmas egy kérdés ez

érdekes, igaz?

2011. máj. 16. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, de nálunk ebből nem volt gond, a párom elfogadta... Én is csak azt tudom mondani, ha nagyon meg akarod próbálni, fokozatosan csak puszilgasd, nyalogasd, szerintem az is nagy élmény, nem kell hozzá bekapni.
2011. máj. 16. 14:22
 9/9 anonim válasza:
eloszor verd ki neki majd utanna cumizd le
2011. máj. 16. 15:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!