Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátnömne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnömnek h örülnék ha szörtelenitene ott lent?

Figyelt kérdés
kb 6hónapja jáunk s persze elöször szörös nuni fogadott,meg 1 jó darabig is...kb 3-4honap után rá akartam térni a témára h milenne ha...borotválkozna...erre kérésnélkül 1 szer csak megtette s boldog is vóltam de azóta semmi..nem borotválja..imádom a barátnömet s igy is szeretem de kényelmesseb lenne ször nélkül.hogy célozzak rá?vagy mit tegyek?
2011. máj. 16. 09:47
1 2
 1/12 napietus ***** válasza:
100%
mondjuk mondd meg neki, hogy Neked nagyon tetszett, amikor leborotválta.
2011. máj. 16. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
hat...amikor ugy adodik alkolom,hogy pl elbeszelgettek,akkor terj ra lassan a dologra,mondd el neki,hogy igy is jo,de azert ugy megis jobb lenne,magyarazd el neki,s mittom en...talan azt is megbeszelhetitek,hogy ha pl nem akarja teljesen szorteleniteni,akkor egy reszt,hol stb...kis reszleteket meg lehet beszelni,s egy kozos dontest hozni :)
2011. máj. 16. 09:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

megmondod neki, h sokkal jobban tetszik, amikor nem szőrös a puncija, és olyankor jobban szereted nyalni is.

ennyi.

2011. máj. 16. 10:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
PL: olyan jó volt amikor nem volt szőrős a puncid... már hiányzik nagyon, valahogy vissza lehet csalogatni? (közben nevetés)
2011. máj. 16. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne szidd a mostanit, a női lélek érzékeny (tudom, az vagyok :)), csak dícsérd a másikat. Tetszeni akar neked, meg fogja tenni ismét, újra és újra és rászokik, anélkül, hogy egyenesen a szemébe mondanád. A "nem olyan jó", "nem annyira kényelmes" stb. kifejezéseket kerüld, minden olyat, amiben "nem" szó szerepel, csak pozitívan... "az olyan jó volt", vagy "annyira szexi voltál akkor is"... "sokszor eszembe jut" stb. Csak a jót, sose rosszat (az élet minden területére igaz, hogy ez csodát tesz! :))) Sok sikert! L27
2011. máj. 16. 10:26
 6/12 A kérdező kommentje:
hát mikor le borotválta akkor nagyon nagyoon megdicsértem hogy milyen szupi igy meg milyen jó..stb sött még 1 picit talán túl is rajongtam h hátha megmarad a szókása de nem igy lett.ám nehezen tudok,tudnák erre a témára rá térni de pl a napokban kérdeztem töle h mit szólna ha én teljesen le rántanám magamnak(igy is tettem)gondoltam hátha lépni fog valamit ö is de nem.imádom kényeztetni orálissan mert fúll lázba hoz+ö is élvezi de jobblenne ha naa értitek..
2011. máj. 16. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Kemény dió...

Az én barátnőm már az első 1-2 randin megkérdezte, hogy milyen fazon jön be nekem és azóta nem győzöm nyalni a kis hamvas barackot.. Nyam-nyam...

Azt tanácsolom, hogy mond el neki, hogy neked nagyon bejön ha nincs ott szőr. És ha nem szedi le akkor tegyél róla, hogy neki se legyen annyira élvezetes a nyalás pl. azzal, hogy kevés ideig csinálod neki vagy valami.. Ha meg leszedi akkor adj bele apait-anyait! Ez tuti bejön ;)

2011. máj. 16. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mondjuk kérdezd meg, hogy miért nem borotválja...

Lehet jó oka van rá. Kipattog neki, szúrja, viszket stb...

2011. máj. 16. 11:09
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, régen nem volt senki ilyen finnyás, akkor jó volt a szőrös punci.
2011. máj. 16. 11:56
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező! Ha a barátnőd megemlítené, hogy neki jobban tetszene ha nem lenne szőrös a mellkasod/hasad/lábad, akkor leborotválnád?
2011. máj. 16. 13:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!