Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális sexre szeretném rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális sexre szeretném rá venni a barátnőmet, hogyan?

Figyelt kérdés

szóval aza helyzet, hogy pettingeltünk, már v 3 hónapja csináljuk .És barátnőm magától, elkezdte puszilgatni a péniszemet, meg párszor be is kapta de csak rövid ideig.

Szeretném ha tovább csinálná, akár élvezésig is,párszor már kértem, de csak mikor nagyon be van igzulva, akkor csinálja rövid ideig .köszi

2011. máj. 16. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:

mondd meg neki, h nagyon jól esik neked amikor csinálja, és igazán örömet okoz vele.

ennyi elég kell, h legyen...

2011. máj. 16. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kérd meg h. mi lenne ha most tovább csinálná, mert te nagyon szeretnéd.Közben te is tudod izgatni.
2011. máj. 16. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
kérd meg rá, vagy esetleg franciázzatok, akkor biztos hosszabb ideig fogja csinálni
2011. máj. 16. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnőd fokozatosan szeretne hozzászokni a dologhoz. Nem megy ez mindenkinél olyan magától értetődően és hamar. Lehet, h egy kicsit szégyenlős is, ezért várj még egy kicsit. Beszéljetek sokat a szexről (tabuk nélkül), mondd el, mennyire szereted és kívánod őt, és meglátod, h hamar fel fog oldódni. :)

20/L

2011. máj. 16. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Elsősorban azt kell, hogy tudatosuljon benne, hogy ez alap dolog és "kötelező" nincs kibúvó (fáj a torkom, udorító stb.)

Adj neki egy kis időt és ha nincs fejlődés akkor keress mást.

2011. máj. 16. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kötelező. Ha nem akarja nem fogja csinálni. ne kényszerítsd mert azzal csak elveszed a kedvét. Örülj neki hogy hozzányúl szájjal valaki még erre sem képes... :) De szerintem is csak hozzászokik szép lassan. Nem kell siettetni!
2011. máj. 16. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kár lenne elrontani azzal, hogy szólsz, fokozatosan kell hozzászoknia, hagyd, hogy a saját tempójába csinálja....

Az 55%-os válaszolót meg nem kommentálnám.... Remélem nincs olyan nő, aki képes ilyen önző, taplóval járni, ha mégis csak sajnálni tudom.

2011. máj. 16. 14:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!