Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaki-pisi szexet csináltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaki-pisi szexet csináltátok már mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem annyira nem vonz hogy másokat lepisiljek, kakiljak illetve mások lepisiljenek kakiljanak :D
2011. máj. 15. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Pisi Talán jöhetne... Max tus alatt.. De kaki... Az büdi.... De ha neked ez jön be... Én sok mindent tapasztaltam már. De a fekália nem kelt nemi vágyat bennem.
2011. máj. 15. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, és nem értem, mi az élvezet benne...
2011. máj. 15. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
csak a pisi :D az jóó
2011. máj. 15. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
engem csak videón izgat, de ha élőben arra kerülne a sor..nem tudom olyan büdös a pisi:S a kaki egyáltalán nem vonzott viszont soha.
2011. máj. 15. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer láttam egy ilyen videót, de szó szerint öklendezni kezdtem, pedig erős gyomrom van
2011. máj. 15. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Azt gondolom róla, hogy egyél meg két kiló babot, fingj a partnered szájába és addig üsd a hasad, amíg leve nem jön és nem fosod telibe a párod repedésig nyitott száját és nem élvez el a büdös szarodtól, te pedig takarodj vissza babot enni, hogy utána megint teletéglázhasd a szerelmed bélsárral! Aztán ha megvolt az aktus és jól kiszartad magad befejezésnek szerintem nagyon romantikus lehet, ha egy barnára színeződött 15 éves wckefével lemossátok egymásról a fekáliát, miközben egy hidromasszázs kádban fingóversenyt tartotok.

És még a pisiről nem is írtam!! :)

2011. máj. 16. 00:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A széklet büdös és undorító. A szex isteni és izgató. Ritka aberrált ember kell ahhoz, hogy ezt a kettő dolgot összemossa, esetleg élvezze is!

Én nem vagyok ilyen, és szerintem a földön élő emberek 99%-a is ide tartozik!

2011. máj. 16. 01:06
 9/13 anonim válasza:
69%
00:07 amikor ieneket olvasok kivagyok nyulva a röhögéstől :)) egyetértek veled :))
2011. máj. 16. 02:04
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Amikor a pasim először belehugyozott a számba még elleneztem! De legközelebb már én kértem! Azóta követelem!
2011. máj. 16. 11:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!