Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/leszbi lányok ti beinduln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/leszbi lányok ti beindulnátok erre?

Figyelt kérdés

Engem mindig is izgatott a gondolat hogy ki van kötve a kezem, miközben a barátnőm egy őrült szexi sztriptíz táncot nyom le előttem. hozzám simulva meg minden.ti mit szólnátok hozzá ha a párotok előrukkolna egy ilyennel?:)

??/L

2011. máj. 15. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
biztos sátrat vernék a gatyámban!
2011. máj. 15. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ez megvolt :) és tökéletes volt :)
2011. máj. 15. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
20.25 16/L
2011. máj. 15. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagy élmény!!!! Volt benne részem és nagyon izgató. Azóta, hogy először ki próbáltuk csináltuk már többször is a csajommal.
2011. máj. 15. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom olyannal csináld akit tényleg szeretsz és megbízol benne;)Nagyon érdekes élmény ,de az a kellemetlen benne ,hogy te szó szerint nem tudsz semmit csinálni csak állsz és élvezed a dolgot;)

Vannak biztonsági pöckös bilincsek is amit meg lehet nyomni ,hogy kioldjon ,de van kulcsos is amit csakis a kulccsal lehet kinyitni.Szerintem a 2. jobb.

20/f

2011. máj. 15. 20:33
 6/7 jin ***** válasza:

valószinüleg!!!!!!!!!!!!!!

14/f

2011. máj. 15. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
ha előttem ilyet nyomnál és bomba csajvagy... 5X elmegyek benned .. megállás nélkül
2011. máj. 15. 22:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!