Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miközben ujjazom magam, azt érzem, hogy a hüvelyem nem egyenes, hanem olyan "íves". Ez baj? Vagy normális?
Figyelt kérdés
Okozhat gondot, majd szexuális együttlétnél?
(Még szűz vagyok.)
2011. máj. 15. 19:16
1/13 anonim válasza:
A hüvely az nem egyenes hanem bordázott, olyasmi mint a szájpadlás.
2/13 anonim válasza:
Sokan vagyunk sok félék. Szerintem nincs miért aggódj, bár nem vagyok szaki.
3/13 A kérdező kommentje:
De nem úgy értem, hogy a hüvely fala olyen nem egyenes, hanem alapból a hüvely nem egyenesvonalú, hanem kicsit olyan ívesen hajlik ... nemtudom ennél jobban leírni.
2011. máj. 15. 19:32
4/13 JulesM111 válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
Jó, nemértitek a kérdést ... láttam már ilyeneket.
2011. máj. 15. 19:40
6/13 anonim válasza:
Akkor nézz meg egyet oldalnézetből is, és akkor látod, hogy az a normális, ha nem egyenes.
Értjük a kérdést, csak gondolkodni kellene, drága.
7/13 anonim válasza:
Gyárilag nem egyenes. Nem olyan mint egy lefolyó cső. Van benne egy kis ív, azért hogy pénisz jobban passzoljon bele (ugyanis az is görbe egy kicsit).
Nyugodtan masztizz kedvedre, ha meg már meguntad szólj nekem.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mostmár énis értem. :DD
2011. máj. 15. 19:57
9/13 anonim válasza:
Na látod, nem olyan bonyolult ez.
Szóval nyugodtan ujjazd magad ahogy csak jól esik (higiéniára azért figyelj oda). És mielőtt meg kérdeznéd, hogy szép e színe és hogy gáz e a kisajkad, válaszolok: Punci az mind SZÉP, punciban nincs gáz és nincs csunya!
10/13 anonim válasza:
Minden lánynak hátrafelé görbül a hüvelye.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!