Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit nagyon úgy tűnik, hogy szeretek. De olyan régóta húzódik a dolog, sokszor úgy érzem ő sem közömbös, viszont nem közeledik hozzám. Csak néz, ráadásul úgy, hogy azt nem lehet félreérteni. Viszont kezdek ebbe "belefáradni", olyan, mintha hiába várnék rá.
Van egy másik srác, akit nem szeretek, de jobban érdeklődik irántam. Hagyjam azt a pasit, akit szeretek? Vagy van értelme kivárni, hátha csoda történik? Nem tudom miért nem lép...
2011. máj. 15. 18:53
1/6 anonim válasza:
Ha vársz, akkor elméletileg még bármelyiket megkaphatod, de a másodikot választod az elsőnek vége. Én viszont igy is a 2est választanám.
2/6 anonim válasza:
szerintem járj azzal aki jobban érdeklődik, aztán lehet hogy a végén megszereted, vagy ha nem, lehet hogy a másik észbe kap :)
3/6 szamóca. válasza:
hát mondjuk én egyiket se.
az elsővel túl sok a baj, és nem biztos hogy összejön.
a második... nem vágnám át a szerencsétlent, ha nem akkor nem.
5/6 anonim válasza:
Egy harmadikat,ezek közül egyiket sem érdemes.
6/6 anonim válasza:
én összeszedném a bátorságomat és odamennék az elsőhöz.próbálj meg beszélni vele és megtudod,hogy akar e tőled valamit,vagy csak úgy néz... szerintem a másikba meg ne kezdj bele,mert nem szép dolog ha becsapod.bár ha tetszik,akkor majd alakul.(de ha csak egy picit tetszik,akkor felejtsd el---(másodikról beszéltem)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!