Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok a gyerekeitek szeretkezés közben? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:49
11/21 anonim válasza:
3 fiam van, micsoda gangbang volt akkor...
12/21 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem... rendes válaszokat is elfogadok.
2011. máj. 15. 19:08
14/21 anonim válasza:
egyszer rányitottam anyámékra vmit kerestem és siettem. gyorsan szétugrottak és nyakig betakaróztak. Ciki volt,azóta jobban odafigyelek h kopogok
15/21 anonim válasza:
Én csak kiskoromban ilyen 8-10 évesen nyitottam be utoljára. Reggel volt, rajtuk volt a takaró és mondták hogy várjak még 10 percet addig feküdjek vissza :)
Ha kisgyereked van nem fogja fel mit csináltok, ha meg nagyobb akkor úgyis megérti.
Most meg már anyum mindig becsukja az ajtót ha jön a barátja...:D
16/21 anonim válasza:
Sajnálom a kérdezőt, hogy csak ilyen idióta válaszokat kapott! Szerintem az ilyen jellegű komoly kérdéseket a gyereknevelés kategóriában jó feltenni, mert a szex/szerelemben csak ilyen válszok szoktak érkezni...
17/21 anonim válasza:
Ne okoskodj, ez a családi kapcsolatokban volt, onnan lett áthelyezve ide.
18/21 anonim válasza:
mosolyogtak :D azóta bezárkóznak
am tvbe volt hogy kisgyerek ha rányit a szülőre, nevesennek mert a gyerek azt hiheti nyögéseknél hogy verik egymást és megijed :DDDD
ui: sok válaszolóban megvan a pedohajlam és a vérfertőzés leírtak alapján :D DX
19/21 anonim válasza:
Az én fiaim már elmúltak 18 évesek akkor már, és az anyjuk mostoha anyjuk volt, így ment a gangbang. Ebbe köss bele! :D
20/21 anonim válasza:
18:55 :D:DD:D:
egyszer rájuk nyitottam kb 18 évesen... szétugrottak, betakaróztak,
kimentem de közben mondtam nekik hogy folytassátok :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!