Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el azt, hogy a testem egyáltalán ne termeljen tesztoszteront és/vagy több ösztrogént termeljen? 18F
Kíváncsi vagyok,hogy néznék ki úgy...azt hallottam,hogy ha pld sokáig nincs/alig van tesztoszteron bennem,akkor megnöhetnek a melleim,nőiesebben nézhetek ki,de ez visszafordítható,így ki szeretném próbálni!
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK!!!
Ösztrogén hormon szedésével, azonban senkiben nincs csak tisztán ösztrogén/tesztoszeron max más arányok...
Ezt viszont csak transzneműeknek és nőgyógyászati problémával küzdőkenk írják ki.
Kíváncsiságból nem érdemes mert tönkreteszi a veséd.
Csak cis- vagy transznőknek írják fel. ha nem vagy MtF, akkor kicsit nehezebb lesz hozzájutni.
Ha csak kipróbálni szeretnéd a női létet, ajánlom a crossdressinget, genderbendinget, ahhoz nem kell tönkretenned a szerveidet.
Nőknek lehet nőgyógyászati bajuk. Pl leáll a hormontermelés 25 évesen, arra kap ösztrogént.
Vagy transznőknek, akiknek eleve soha nem is termelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!