Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Több mint másfél éve van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint másfél éve van szexuális életem a barátommal és szex után sosem mond semmit. Nem vagyok jó neki? vagy csak nem szereti kimondani?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak ez az én rigojám.de én szex után mindig odabújok hozzá és bókolok neki hogy milyen jó volt vele.ő sosem mond semmit.csak ha én kérdezem meg.én vele veszítettem el a szüzességem,nekem nincs viszonyítási alapom,de neki előttem már volt egy fél éves kapcsolata akivel már le is feküdt.amugy sem egy lelkizős tipus egyébként.barátnőim is mindig mondják hogy hogy bírom vele.romantika nem sok szorult bele :D.de én szeretem attól még
2009. márc. 12. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megeshet, hogy a romantika miatt nem beszél semmit... de hát ez egy TAPLÓSÁG... mivel hát Te adsz neki pu..cit, és ő nem mondd semmit....

Mond meg neki, hogy csak egy pár szót mondjon, ha erre lusta is.

2009. márc. 12. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szeretkezés után jön egy csendes időszak, amikor csak ritkán beszélünk. Nem mondunk semmit, csak szorosan a másikhoz bújunk, és érezzük egymást. Esetek felénél el is alszunk úgy egy kicsit. Az a nyugalom leírhatatlan, olyankor semmi gond, csak mi ketten...

Szerintünk nem kellenek szavak, érezni jobb azt, amit a másik mondhatna.

2009. márc. 12. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ÚÚÚtálok utána beszélni. Egy cigit elszívunk, tévézünk tovább vagy alszunk, vagy tesszük tovább a dolgunkat. Nem kell beszélni mindenáron.

Mondjuk ha máskor sem akar "lelkizni" az nem a te hibád.

Járna neked azért egy kicsi, ahogy olvasom az kérdésed, látom igényelnéd. Lehet nem ez a faszi neked a megfelelő... talán... vagy nem... nem tudom...

25/f

2009. márc. 12. 16:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!