Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit kérnek egy röpke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kérnek egy röpke alkalomért a rosszlanyok.hu-n szereplő hölgyek?

Figyelt kérdés
Kiszeretném próbálni egy ilyen beállítottságú hölggyel azonban nem szeretném ha lehúzna, tehát akinek van tapasztalata ebben a témában kérem ossza meg velem, köszönöm
2011. máj. 15. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
10-15 egy óra full. de ha szűz vagy csak szopass autóban.
2011. máj. 15. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egyáltalán szűz, nem is értem hogy ez hogy fordult meg a fejedben, egyszerűen csak kiszeretnék próbálni olyan dolgokat is amiket "otthon" nem lehet, ennyi.

Köszönöm az összeget amit írtál, bár egy kicsit sokallom de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

Mivel csak kipróbálnál ezért "csak" egy félórára kérnék időpontot, ez esetben gondolom az általad leírt összeg felére kell gondolnom.

2011. máj. 15. 18:31
 3/5 JulesM111 ***** válasza:
92%

Te tényleg szűz vagy :)

Fél óra = 30perc, egy elsülés, kb 8ezer+extra

Egy óra = 60perc, két elsülés, kb mint előtem szóló írta + extra.

Javaslat, válaszd ki a kiszemelt csajt, hívd fel (ne írogass, hogy neked kell egy árlista, mert szánalmas), egyeztesd le vele, hogy mit szeretnél, mondja meg az árát. Itt ajánlom, hogy ne filléreskedj, 2-3ezer forintot nem nagyon érdemes alkudozni, mert csak magaddal bacol ki, légy gáláns, mert megéri :)

Telefonba lehetőleg ne totojázz, mint egy szűz kisfiú, légy határozott, de kedves hangnemben beszélj!

Ne feledd, ha kötsögölsz, rácseszel. Igaz, te vagy a vavő, de ha jó szolgáltatást akarsz légy kedves, és tisztességes, már amennyire ebben a helyzetben ez elvárható.

Megérkezel, ha a kiszemelt nő fogad az ajtóban, akkor minden rendben van előre fizess, és tünés fürdeni. Csak pént vigyél magaddal, mást ne, azt hagyd az autódban, mert nem lesz rá szükséged.

Ha valami nem okés, tünés onnan, mert megszívod.

2011. máj. 15. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
6,5 öt kér a legtöbb (normálisan kinézö) de én mindig 10 et adok mert sokkal kedvesebbek lesznek atool 2,5 töl uh sztem annyit megér
2013. ápr. 2. 00:24
 5/5 eznemsemmi válasza:

valodicsajok.com oldalon is vannak rosszlanyok..

kevesebb a szexpartner visszont megbízhatóbbak a csajok.

2014. ápr. 3. 07:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!