Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnád nekem milyen amikor szeretkezel a pasiddal vagy pároddal? Milyen mozdulatokat tesz, gesztusokat, simogat e közben és ölel-e és hogyan? Nem a pózokra vagyok kíváncsi.
Spontán jön a dolog,sosem tervezzük.
Sokat csókolózunk előtte,imádom húzni.Természetesen én is simogatom és Ő is engem.Csókolgatja a mellem és az egész testem.Én is ugyanígy,orál neki és néha nekem(nem igazán szeretem)
Imádom,ha a takaró alatt csináljuk,mert akkor mindketten felforrósodunk és sokkal meghittebb...(amíg kapok levegőt:D)
Közben néha megfogom az arcát, belenézek a szemébe, majd ő elkezd lágyan csókolni, a nyelvével cirógatni a számat, közben finoman mozog rajtam, én simogatom a fenekét, a hátát, beletúrok a hajába, a lábammal körbekulcsolom a derekát. Ez ha én fekszem alatta akkor van.
Ha én vagyok felül, akkor ő simogatja a fenekem, belemarkol, simogatja a cicim, nyalogatja, szopogatja, közben ráhajolok megcsókolom, megharapdálom a fülcimpáját, csókolgatom a nyakát, mellkasát.
Végig nagyon sokszor simogatjuk egymást, sokszor váltunk egy-egy csókot. Ha meg kutyapóz, akkor a tarkómtól végigcsókolja a gerincem, simálja a cicim, hasam, fenekem.
36/Nő
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!