Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem ki? Gyorsan?!
Az a helyzet hogy beleragadt a péniszem anyám kedvenc üveg vázájába... fater alszik emiatt nem keltem fel . Anyum nemsokára hazaér és ha így talál meg a fark@mmal együtt szedi le. Hogy hogy kerül rá nos mindenkinek van fantáziája és rá bízom . Eltörni nem akarom bár érdekes lenne utána virágot beletenni próbáltam szappannal nem jött le...
Próbáltam lankasztani a picikét nos nem nagyon megy ha közben fogdosom meg így is szűk a nyílás...
PLS help... mégis hogyan szedjem ki anélkül h ne ártsak se a vázának se a szemem fényének? :S
hát azzal már elkéstem pedig nagy szenzáció lett volna...
a szobámban kalapáccsal a kezemben készülök eltörni anyám kedvenc vázáját ami a fark@mon van ... apám benyitott és ijedtemben belevizeltem a vázába apám ezt látta mivel átlátszó szerencsére fater türőképessége nagy és mondta h mennyek inkább a fürdöbe és ott csináljam de hogy nehogy kicsorgassam segített kimenni (nem ért hozzám) ahogy mentem a fürdőben haért anyum és... látta hogy apja és fia nagyon szeretik egymást -.- szóval eléggé megszettem volna magam ezzel de az tuti h egy darabig ki nem megyek a szobámbol :/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!