Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szóltok ehhez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szóltok ehhez? (többi lent)

Figyelt kérdés

ahhoz, ha a pasitok az előjáték során, mézet vagy valami mást, pl csokiszirupot csorgat a feneketekre, hagyja h lefolyjon a puncitokig és onnan nyalogatja le? akár 69 közben.

a barátnőm még szűz, és eléggé tapasztalatlan ezen a téren, szal nem csinált senki ilyet neki, és én se másnak még. ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2011. máj. 15. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem engedném, de ez magánvélemény... utálom az ilyen ragadós szarokat. :D
2011. máj. 15. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem hoz lázba az ilyesmi. Ragad, összeken mindent, és felesleges. Csokit enni utána szoktunk.:D

22/L

2011. máj. 15. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindkettőtöknek ez az első "csokizás" (máshogy nem tudom írni), ne parázz, hisz együtt élitek meg, ha nem jó, max mosolyogtok ezen, ha meg igen... nem szaporítom a szavakat :D Csokira/mézre fel!
2011. máj. 15. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az itteni lányoktól kéne kérdezned, hogy hogyan állnak hozzá, hisz nem a barátnőid, az ő véleménye a fontos nem?3. voltam.
2011. máj. 15. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én gusztustalannak gondolom. Az élelmiszer evésre van, nem azért, hogy azzal izgassuk a párunkat. De lehet kapni pl ízesített síkosítót is.

21L

2011. máj. 15. 16:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

csoki méz ragad,minek és ha nem jön be neki?!inkább gondolkodj másba szerintem.vagy inkább beszéld meg vele így elkerülheted a kellemetlenséget,első alkalomra lehet jobban jönne a "szokásos" szex és utána valami más.

21/N

2011. máj. 15. 16:36
 7/11 A kérdező kommentje:
jó persze az a legfontosabb nem azért kérdem mert nem érdekel mit mond, csak nem akarom, h vmi gusztustalan perverznek nézzen :D
2011. máj. 15. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel te ezt ki szeretnéd próbálni, meg lehet beszélni. Fő az őszinteség. Igen ragad. Nem az a lényeg hogy addig nyalni amíg minden el nem tűnik? Kérdezd meg őt, hogy majd egyszer bevethetitek e az édességet. De abban van valami, hogy ne az 1. alkalommal. De ŐT kérdezd meg, mégiscsak rá akarod folyatni.
2011. máj. 15. 16:42
 9/11 A kérdező kommentje:

jó, asszem ezt a témát még hanyagolom addig amíg jobban meg nem ismer az ágyban.

kösz a válaszokat :)

2011. máj. 15. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi tejszínhabbal szoktuk, imádom. De ez az első szeretkezésnél még tiltólistán van.

20/L

2011. máj. 16. 14:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!