Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pózban ujjazzam saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pózban ujjazzam saját magam?

Figyelt kérdés
Még nem próbáltam ki, de nagyon szeretném. Csikló orgazmusom már sokszor volt, de kipróbálnám az ujjazást is. Adnátok tippeket, hogy hogyan csináljam magamnak úgy, hogy ne fájjon és kellemes legyen? (mellesleg szűz vagyok).. 16/L
2011. máj. 15. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell kitapasztalni. Mindenkinek más. Tükörrel próbáld. Az izgalmas és hasznos.
2011. máj. 15. 15:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. máj. 15. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha szűz vagy akkor sehogyan sem kellene,már ha nem akarod saját magad elvenni a szűzeséged,bár ahozz meg mást kéne feldugnod az ujjad nem biztos,hogy elegendő lenne hozzá,de nekem fájt mikor a pasim ujazott az első alkalomnál de a behatolás és a többi meg nem fájt szóval érdekes.
2011. máj. 15. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Na az tényleg érdekes! :| Köszönöm a választ!! :)
2011. máj. 15. 15:46
 5/7 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:45

Idióta. Akkor veszti el a szüzességét ha behatol egy pénisz. A saját ujjától nem fogja,tudatlan.

Fontos hogy nedves legyél és kellőképpen felizgulj,különben fájni fog!:)

2011. máj. 15. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak!! :)
2011. máj. 15. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
didló
2011. máj. 15. 17:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!