Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez gáz vagy teljesen normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz vagy teljesen normális?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok otthon ebbe a témába, elég érett vagyok, de a 2. barátommal vagyok még csak együtt. a történet hogy nála aludtam, és hát "játszottunk" egymással. vertem neki már egy ideje, de nem ment el, utána a kezével elkezdte mozgatni a kezemet, tehát mutatta hogy hogy csináljam, de egy idő után kényelmetlen lett, mert zavart ahogy irányít. aztán meg már saját magának fejezte be és most nagyon aggaszt mert félek hogy én voltam a rossz, eddig mindig elment ha csináltam neki, és félek attól is hogy már esetleg nem talál izgatónak.. vagy ez így abszolút normális?
2011. máj. 15. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Előfordulhat ez mindenkivel. Majd megtanuljátok. Ebben ez a szép. Még sok buktató lesz ezen a téren, amiknek a legyőzése az egyik legjobb játék.
2011. máj. 15. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
mire van a szád (nem, msot nem arra gondolok:D), KÉRDEZZ! kérdezd meg tőle, h neki, h jó, erősen, mennyire erősen, milyen gyorsan...
2011. máj. 15. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Képzelj el egy süti receptet. Kell hozzá egy csomó minden s mindenből adott mennyiség kell.

Neki is egy csomó minden kell passzoljon ahhoz hogy jó legyen. Pl ne legyen fáradt, legyen pihent a férfiassága, ne legyen ideges, ne bántsa semmi, ne fájjon a feje.....meg a jóég tudja hány dolgot lehet felsorolni.

Most valami nem passzolt nála, ezért segített a dolgon.

Nincs miért aggódj.

2011. máj. 15. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs miért aggódj,beszéld meg vele,az a lehető legegyszerűbb!

21/N

2011. máj. 15. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
16%

dehogy normális!

nem kérdezted meg, hogy mi nem jó neki? ennyi, hogy rosszul csináltad, legközelebb igyekezz jobban

2011. máj. 15. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Tök normális.

Nem érzed amit csinálsz. Olyan ez mintha bekötött szemmel játszanál ötödölőt. Csak a srácnak van visszacsatolása. A srácban pedig már a megfelelni vágyás uralkodhatott, hogy nehogy te érezd rosszul magad, és ez méginkább alávágott a felhőtlen élvezetnek.

Másképp csináltad és ez most nem talált van ilyen. Az enyémet is bonyolult lenne megtanulnod, bár tuti hogy néha menne simán, néha meg nem.

2011. máj. 16. 01:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális. Sőt ha tényleg nincs akkora gyakorlatod ebben, akkor ne zavarjon hogy "segíteni" akar...Fogadd el. Előbb utóbb belejössz. Viszont az tény hogy én a helyedbe megkérdeztem volna hogy miért csinálta ezt. De szerintem ne stresszelj ezen. Legközelebb csináld így ahogy mutatta, esetleg avasd be a szádat is (ezt nem bunkóságból írom, de van olyan pasi aki nem tud úgy elmenni ha csak vered neki, a párom ilyen pl)

L/20

2011. máj. 17. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebbe bele kell tanulni, kevés embernél ösztönös a jó mozdulat sor.Szerencsére rámc sak egyszer lett szólva...azóta mindig megkérdezem :) Igaz mi 4 éve vagyunk együtt....4 év elteltével már te is sok mindent fogsz tudni...22L
2011. máj. 17. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj. Viszont a "játszadoztatok már egy ideje" mennyi idő?? Mert ha csak száraz kézzel húzogatod, az szerintem nem annyira kellemes a pasinak. Lehet ez volt a "baj" és ezért nem élvezett el és segített inkább be.

Legközelebb ha nem akarod a szádba venni nyálazd be a kezed és meglátod, hogy neki is teljesen más lesz...

Egyébként a másik testét meg kell ismerni és szerintem örülhetsz hg segít neked ebbe így ha nem fogod fel rosszul (Úristen mit csinálok rosszul) még előnnyé is válhat mert egy csukott könyvnek is nehéz kitalálni a történetét csupán a tartalomjegyzék alapján... Legközelebb légy bátrabb... Az én pasim imádja ha huncutul megkérdezem tőle közbe hg ez tetszik mi?? ;)

2011. máj. 17. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
a bnőmmel sokat beszélünk szex közben, így jó úgyjó óvatosan erősen stb. nem tom egyesek mi f.szért nem képesek kommukinálni aztán csodálkoznak h szar volt, meg lehet fecsegni h hülye pasi nem is jó helyen dörgölt meg h fogazott végig a csaj és szar volt. beszéljetek
2011. máj. 17. 17:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!