Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem anyám barátnőjével,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem anyám barátnőjével, elmondjam anyámnak, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

21F vagyok.Lefeküdtem anyám barátnőjével, 41 éves, szakközépben voltak osztálytársak, egy helyen melózunk.Két lánya van, a kisebbik -2 évvel fiatalabb nálam- akart járni velem régebben, meg szerintem még mindig akar, de amikor próbálkozott még volt barátnőm.(Anyám egyébként össze akar hozni vele, mert szerinte ez a kiscsaj olyan aranyos és okos...)

Mi legyen?Elmondjam anyámnak meg anyám barátnőjének a lányának is?

Vagy mit csináljak?

Azt mondta hogy ez nem csak egy éjszaka volt, akkor gondolom többet is akar...

2011. máj. 15. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
még mindig a bnője? akkor ne, ez olyan mintha a húgodat az egyik haverod vinni ágyba.
2011. máj. 15. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
vinné*
 3/14 anonim ***** válasza:
Dehogy mondd el! Inkább szólj nekem, én is szívesen lefeküdnék vele. Imádom a 40-es nőket! Jól néz ki? Milyen a nő?
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát ez függ attól milyen a kapcsolatod anyukáddal. A nőtől gondolom nem akarsz semmit, és mit mondjak elég durva,hogy összejönne tartósra egy olyan sráccal,aki a fia lehetne.
2011. máj. 15. 15:11
 5/14 Vree ***** válasza:

Nézd meg a lányát, vedd el az anyát? :D

Nem tudom, itt eléggé össze vannak kuszálódva a dolgok. A lánya mit szól(na) hozzá hogy össze akarnak hozni?

2011. máj. 15. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Én lehúznám a kiscsajt is,meg az anyjával is nyomnám a gombot.Elvégre a kiscsaj se zicher hogy szerelmes beléd,lehet hogy csak vonzónak tart.Úgyhogy ha összejönne velem legyen,de az anyjával is folytatnám.Most népszerű leszek megint.. :)

Egy a lényeg:érzelmek nelegyenek egyiknél se.Ha már az egyik belédesik,az gáz.

2011. máj. 15. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
én az anyját tolnám és felvetném neki, hogy vonjuk be a kiscsajt is...na az a tuti!
2011. máj. 15. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Előttem szóló elmondta a tuti,

Így kell tenned haver. Anya-lánya felállásnál nincs jobb!

2011. máj. 15. 15:29
 9/14 anonim ***** válasza:
csatlakozom az utolsókhoz:D
2011. máj. 15. 16:22
 10/14 Lackaaa ***** válasza:
Hero vagy haver:D, látom neked is kovács lázár volt a jeled az oviba XD
2011. máj. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!