Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket szoktak művelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket szoktak művelni a gólyatáborokban a fiatalok?

Figyelt kérdés
Élménybeszámolókat várok, tapasztalatcseréket!
2011. máj. 15. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Lefogadom,hogy a szexes meg többpartneres leitatós sztorik többségét olyanok találják ki, akik közelében nem jártak gólyatábornak.
2011. máj. 15. 15:30
 12/18 anonim ***** válasza:

"Lefogadom,hogy a szexes meg többpartneres leitatós sztorik többségét olyanok találják ki, akik közelében nem jártak gólyatábornak."

Így van, már nem egy gólyatáborban voltam (visszajárok felsőbbévesként), annyi hogy sok ember iszik mint a gödény és ennyi. egy két ember a több százból egymásra talál és elvonulnak szexelni.

2011. máj. 15. 16:12
 13/18 anonim ***** válasza:

"általában leitatják a fiatal lányokat a felsőbb évesek és rámennek többen egy éjszaka, van hogy egyszerre két fiú keféli."

ez itt a gyk... hozzá kell szokni ehhez, különben jól fel tudod idegesíteni magad néha..

2011. máj. 15. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:
jajj az előző válaszhoz rossz embert idéztem, 15:30-asnak írtam
2011. máj. 15. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Mint tudjuk, az údesokszexvolt sztorik kb fele MINDIG kamu, mert mindenki tudni vél mindent, meg szerene janinak tűnni, és mivel sok ember van, részegek, könnyű kamuzni. Aztán persze pár hónap múlva kiderül, hogy nem igazán úgy volt.
2011. máj. 15. 16:56
 16/18 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól, hogy milyen gólyatábor. Úgy értem, hogy középsulis/gimnáziumi vagy egyetemi/fősulis. Személy szerint már mindkettőbe volt részem. A középiskolai egy visszafogottabb valami, általában van egy bográcsozás, sütés-főzés ismerkedés, játékok, feladatok stb. A fősulison pedig valóban az ital játssza a főszerepet. De emellett itt is lehetséges, bogrács, sütés-főzés, de itt többször iktatnak be a programba pl. szórakozóhelyet is, vagy 'komolyabb játékokat' pl ivóverseny, hasonlók. Hogyha arra vagy kíváncsi szex mind a kettőben előfordulhat, félreeső nem annyira figyelt szobában, faházban, sőt ez elő is fordult amikor én voltam többször is.
2011. máj. 16. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

Koleszos vagyok :D

Kulturált környezetben általában ismerkedés van, vetélkedők a fiataloknak meg hasonlók. Semmi szex vagy pia szal a többi naaaagy kamu amiket irtak.

Megnyugodhatsz nem fognak megerőszakolni :D

2011. máj. 16. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
semmi pia? az csúnya lenne
2011. máj. 17. 01:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!