Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, vagy ez lenne a természetes?
Figyelt kérdés
Kb két hónapja alakulgatnak a dolgok köztünk egy sráccal. Volt csók, rengeteg ölelés, némi simogatás, és ennyi. Eddig sosem volt olyan, hogy ennyi idő után ne akart volna lefektetni egy srác, és iszonyatosan jól esik, de valahol kicsit fura is, hogy ő még nem vágyik rám ilyen téren, vagy legalábbis nem mutatja ki. Pl a fenekemhez még csak hozzá sem ért egy egy ölelés vagy csók közben. Nyilván nem feküdnék még le vele, mert ritkán találkozunk kettesben, nem érzem biztosnak a kettőnk dolgát, de ő mégcsak utalást sem tett rá. Bújásra vágyik, együtt alvásra, de a szexet sosem említi. Félénk lenne? Esetleg ez a természetes? Vagy csak "úriember" és nem akar rögtön ezzel letámadni? Ti mire gondolnátok?
2011. máj. 15. 13:47
1/10 anonim válasza:
Szerintem tapasztalatlan a nők terén és még véletlenül sem akarja átlépni a tiszteletlenség határát, ezért pár méterrel hátrébb áll tőle.
2011. máj. 15. 13:50
2/10 anonim válasza:
mennyi idősek vagytok?
2011. máj. 15. 13:51
3/10 anonim válasza:
Hogy pont leírtad a barátomat =)
Szépen folyamatosan alakult az egész, egyre több sók, bújás, aztán simi. 6 hónap alatt jutottunk el a szeretkezésig.
Ő az én lovagom=)
az elején én is nagyon furcsának találtam a dolgot, hogy nem tépte le rólam a ruhát egyből, szokatlan volt, persze sosem tiltakoztam =).
Emberként kezel és ezt nagyon becsülöm benne. Imádom, ritka az ilyen srác, becsüld meg te is =)
N
2011. máj. 15. 13:53
4/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok és az első válaszát cáfolnám.
Attól, hogy nem teper le az első pár alkalommal, miért lenne tiszteletlen? Inkább érett. És ha eljut egy bizonyos szintre a kapcsolat, egyáltalán nem tabu semmi, lehet vad és szenvedélyes, hogy a ruhámat szaggatja, máskor pedig gyengéd és romantikus.
és ez nem attól függ hogy már 1 hónap után kezdeményez.
2011. máj. 15. 13:56
5/10 anonim válasza:
Érett? Lehet érett,de én továbbra is fenntartom,hogy tapasztalatlan. Ennyi idő után nem leteperni kell, de attól még megérinthet, felmerülne bennem, hogy nem kíván, a kérdezőnek is furcsa, nem véletlen.
2011. máj. 15. 13:58
6/10 anonim válasza:
Szerintem becsületes. Sokra tart téged. Úgy érzi, még nem érdemelt ki. Becsüld meg! Ritka kincs.
2011. máj. 15. 13:59
7/10 anonim válasza:
Bárcsak nekem is lehetne ilyen barátom :.(
A mai "csődörökhöz" képest lehet hogy félénk, de én pont ezt imádnám benne. :D
2011. máj. 15. 14:47
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig nem tűnt fel hogy félénk lenne, ő kezdeményezett mindent, én sosem ellenkeztem. Ő fogta meg a kezem először, ő ölelt át először, ő simogatott meg először, ő csókolt meg először, stb. Nekem úgy tűnne normálisnak, hogy ha félénkség miatt nem lépne, akkor eddig is nekem kellett volna mindenben kezdeményezni. Nagyon jól esik az, hogy nem minden második gondolata a szex velem kapcsolatban, egyszerűen csak eddig más srácokkal nem ezt tapasztaltam, és furcsállom. 20 évesek vagyunk mindketten, és nem én lennék neki az első, ahogy nekem sem ő. Örülök, hogy azt írtátok, hogy nagy kincs az ilyen ember, megnyugtatónak találom! :)
2011. máj. 15. 15:11
9/10 anonim válasza:
"Eddig sosem volt olyan, hogy ennyi idő után ne akart volna lefektetni egy srác" ez így elég k|_|rvásan hangzik már ne is haragudj.
2011. máj. 15. 15:32
10/10 A kérdező kommentje:
Azt egy szóval sem mondtam hogy hagytam magam, már bocsi... de azért próbálkozás ennyi idő után már volt. Köszi a jóindulatú hozzászólást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!