Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti alapjáraton szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti alapjáraton szeretitek az orális szexet? (mármint, ha a pénisz kényeztetéséről van szó. )

Figyelt kérdés

Mennyire szeretitek?

Csak előjáték gyanánt alkalmazzátok,vagy van,hogy akár ezt csináljátok egy órán keresztül?

Lenyelitek a spermát?

2011. máj. 15. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ritkán csinálom és csak azért, hogy a páromnak jó legyen. Nekem nem az. Nem nyelem le.
2011. máj. 15. 12:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, nem csinálom, így nem is nyelem le.
2011. máj. 15. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Szeretek örömet okozni a páromnak,de ezt leszámítva különösebben nem vagyok oda ezért a dologért,meglennék nélküle.Nem tudnám egy óráig csinálni,mert 1:a barátom nem bírná addig visszafogni magát 2:fárasztó lenne :)

Nem nyelem le.

2011. máj. 15. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Én csak akkor nem szeretem csinálni,ha előtte nem fürdik. Ha este zuhany alatt,vagy után szeretem. Imádom,hogy örül neki, nekem meg nem okoz semmiféle fáradalmat. Van hogy lenyelem.
2011. máj. 15. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Én nagyon szeretem, nagyon felizgat. :D Nem előjátéknak használjuk, nálunk olyan nincs, ha felizgulunk csókkal, vagy bármivel, akkor imádunk egyből egymásnak esni, nem pedig még előtte órákig lefetyelni.xDD

Lenyelni csak nagyon ritkán szoktam, mert iszonyúan felfordul tőle a gyomrom, tudat miatt inkább, de sajnos felfordul :( Meg rosszul vagyok attól, hogy meleg és takony állagú. :D Inkább szájtörlés közben kiköpöm. :)

Akkor szoktuk, hogyha én akarom. (ő sosem mondja, így kb minden nap 1x :D) Pl. ma is lesz pár óra múlva. :D Viszont azt gyűlölöm, ha nekem csinálják, így nem is engedem. :) Jó érzés, de nem az igazi, én a lényeget szeretem, feleslegesnek érzem a rá pazarlott időt. :D

19L

2011. máj. 15. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Én kimondottan szeretem csinálni, a páromnak örömet okoz és ezért megéri, ráadásul izgató is ahogy élvezi. Nyilván a kettő összefügg. Ha szereted csinálni, jobban is csinálod.

De azt nem hagyom hogy a számba élvezzen. Szerencsére fel sem merült benne.

2011. máj. 15. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretem csinálni, engem is felizgat az, ha látom h ő mennyire élvezi. De lenyelni nem szoktam, és ő sem igényli ezt!
2011. máj. 15. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, nem csinálom.
2011. máj. 15. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
nagyon szívesen csinálom, mert tudom hogy nagy örömet okozok neki:) és szexen kívül is nem csak előjáték gyanánt. És mindig lenyelem, ha már ő 1×kinyal akkor bennem is legyen annyi h megengedem neki..nem vészes le lehet nyelni:DD :$
2011. máj. 15. 14:06
 10/12 anonim válasza:
Szeretem csinálni. Mivel imádom őt, így nem esik nehezemre, ráadásul örömet okozok neki. Naná, hogy csinálom! azért 1 órán keresztül fárasztó lenne, meg ő sem bírná. Néha lenyelem, néha nem, kedv kérdése. Ő viszont nem várja el tőlem, hogy lenyeljem.
2011. máj. 15. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!