Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk, lanyok! Hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lanyok! Hogyan lehet igy ismerkedni? Milyen lanyoknal van igy esely?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet, hogy kicsinek es vekonynak tartom a peniszem, mar regota aggodom a meret miatt! Sok lannyal osszejohettem volna mar, de nem mertem, mert feltem, hogy nem leszek eleg jo, vagy kinevetnek, vagy csalodnak... Viszont vagyom a szexre es kapcsolatra!

Hogyan lehet igy ismerkedni? Milyen lanyoknal van igy eselyem? Ugy megsem kezdhetem a dolgot, hogy "ne haragudj, mondd mar meg, legyszi... neked tag, vagy inkabb szukebb a huvelyed? Csak mert nekem nem tul nagy a micsodam..."!

Ha esetleg vannak itt olyan fiuk, akiknek kisebb az intim meretuk, szivesen vennek toluk par tanacsot, hogy ok hogyan kezelik ezt a helyzetet, milyen tapasztalataik vannak a szex teren.. Hogyan reagalnak a lanyok, amikor egy kis merettel szembesulnek?

Elore is koszonom a valaszokat!

2011. máj. 15. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem ne akard rögtön megfektetni a lányt, csak amikor már érez vmit irántad, és akkor kisebb eséllyel fog emiatt otthagyni!
2011. máj. 15. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:

én is az első válaszolóval értek egyet :)

HA kialakulnak az érzelmek, nem is számít annyira a kukacod mérete...inkább, h hogyan használod...

2011. máj. 15. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem a farkam méret miatt aggódok, pedig nem kiállítási darab, hanem inkább amiatt, hogy kicsit kontrollálatlan az ejakulációs szakasz. Értsd-> van, hohy hamar elmegyek elsöre.
2011. máj. 15. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is elég kicsi a farkam, meg hamar el is mentem (azthittem szexnél is így lesz). Ugyanígy voltam mint te, szörnyen gátolt a párkapcsolat kialakításában, de aztán 3 hónapja megismertem egy csajt, összejöttünk és 2 hónapja megtörtént aminek meg kelett, végre :) Úgy paráztam a méret miatt hogy fel sem állt! Nah ez volt a gáz, szóval ne parázz majd. Szerencsére barátnőm megnyugtatott és hamar készen álltam a menetre :D Aztán másnap szóvá tettem a méretem hogy milyen kicsi stb, egy pofon lett a jutalmam xD Azóta volt pár jó szex :) Meg kell tanulni használni ;)

Sajnos szakítottunk már, egyéb okok miatt.

18/f

2011. máj. 15. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Az utolso, 18 eves fiunak kulon koszonom, hogy a sajat tapasztalatat is megosztotta! Ha nem titok, elarulnad, hogy neked mekkora (csak mert lehet, hogy csak te mondod ra, hogy kicsi es valojaban nem is az)? Most mar egyaltalan nem is zavar a mereted? Siman mersz ismerkedni, csajozni? Nem is gondolsz ra, hogy neked kicsi van?? Csak mert nekem folyamatosan ez jar a fejemben es nem tudom elhinni, hogy en is lehetek jo a szexben...

2011. máj. 15. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

11 cm... szóval tényleg kicsi :D:/

Amúgy nem gondolok rá, hisz jól tudtam vele b*aszni, nem?:D hát akkormeg...

figyelj, a csajozás az utolsó amire gondolok most, a szakítás miatt eléggé ki vagyok, aludni se tudok szinte... nem még csajozni :/ :S

2011. máj. 15. 21:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!