Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire kamu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire kamu?

Figyelt kérdés
Ezt a linket nemrégiben fedeztem fel, viszont elég hihetetlen számomra, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre... [link]
2011. máj. 14. 23:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne próbáld ki

azért ingyenes mert te vagy az önkéntes kisérleti nyúl

de nem tudod őket beperelni mert az apróbetűs részben ott a mellékhatás .de neked lehet megnő,vagy rosszabb esetben sosem áll fel többé sőt elkezdhetsz nőiesedni vagy hízni esetleg szemölcsök jönnek ki az egész testeden

egyik haveromnak ugyan ez volt,csak ő fogyókúrás tablettát rendelt "ingyen" az egészségébe került 20kgot hízott nem fizették vissza neki a tabletták árát,belső szervei rosszul működnek veséje tönkrement,1 hétig sem szedte de nem állt meg a folyamat

2011. máj. 15. 01:32
 12/18 jin ***** válasza:
100%

ez kamu szerinted egy gyúrós szernek adnak olyan nevet hogy fsz növelő mert a 2. azt jelenti!!

ne használj ilyeneket mert impotenciát okoznak mindegyik!!csak más modon!!!

én is kondizok de nem szedem ezt a sok szart !!!!!!

ha meg pénisz növelésre kell akor meg inkább műtesd!!

DE SZERINTEM FOGADD EL!!!!

2011. máj. 15. 01:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kamu... a farkadban nincs harántcsíkolt izom, nem is fog nőni testépítő szerektől... mert amiben nincs izom, az az izom nem fog nőni... ez olyan, mint amikor azt mondják, hogy csont van benne :D
2011. máj. 15. 02:37
 14/18 anonim ***** válasza:
teljesen reális! 10cm 4 hét alatt. és ha többször egymás után megcsinálod azt a kúrát vagy beveszed amit írnak akkor akár 44cm-es is lehet. akinek felmerül a fejében hogy ebben egy csepp igazság is van... ha igaz lenne akkor dollármilliárdos lenne a cég aki árulja és nem egy sza*r fostos igénytelen honlapon árulnák!
2011. máj. 15. 08:30
 15/18 anonim ***** válasza:
nagy kamu, valahol kép csalóka, pld az uccsó... második képen látszik hogy vörös a makk mert felvolt már izgulva, első képen meg levolt neki lankadva.
2011. máj. 15. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
biztos be van tiltva itthon, nem hiszem hogy használ
2011. máj. 15. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem undorító :S

21/L

A kicsit jobban szeressük :)

2011. máj. 15. 10:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem átlagos a péniszem, meg vagyok vele elégedve, szal nem kicsi... Csak kíváncsi voltam a véleményetekre ezekről, mert elég hihetetlennek hangzik. Nyílván ha működne a dolog és 100% meggyőződésem lenne róla h jó cucc, biztos h kipróbálnám :)
2011. máj. 15. 12:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!