Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pár napja volt az első orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja volt az első orális szexem a barátommal. Soha nem szoptam még le senkit, akkor hogy lehet hogy ennyire tudatosan jött (? ) és szerinte elég jól csináltam, főleg hogy a mélytorok is ment:O

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 22:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Prűd? Nem tudom, hogy lehetsz te ilyenXD Ma a szopás több formáját végezték rajtam és egyik se hasonlított a csecsemőéhez már bocs:) Túl sokat agyalsz az van!:D Ne kevered a szezont a fazonnal. Nem is csodálom okoska, hogy leszedted a felhasználó nevet:) égés:)
2011. máj. 15. 20:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Mellesleg én nem szopok semmit se, még cukorkát se és nem is kívánom. Nem érzem az ösztöneimben, hogy szopnom kéne. Ez hogy lehet okoska? Barátnőm mellét se szopom, hanem puszilgatom, csókolgatom.
2011. máj. 15. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Termeszetes dolog. A csokra sincs szukseg a fajfenntartashoz, megis jon alapbol. Termeszetes resze a szexualitasnak, a masik fele a bizalom kifejezesenek. A szaj, a fogak, az ember egyik legerosebb fegyverzete. Innen alakult ki peldaul a mosoly is: megmutatom a legerosebb fegyvereim, amivel bantHATnalak, de nem teszem! (A kezfogas is azt jelentette eredetileg hogy megmutatom a masiknak hogy nincs elrejtve tor a kabatujjamban.)

Az, hogy osszeernek a szajak, hogy a nyelv atmegy a masik szajaba, a bizalom kifejezodese, a "legveszelyesebb" helyen vagyok, de erzem-tudom, hogy a masik nem bant, hanem odaenged.

Az oralis szex is ugyanennek egy fajtaja, elvegre a legfeltettebb testreszed engeded at a masik kenye-kedvere oda, ahol egy mozdulattal elintezhetne, es megsem teszi.

2011. máj. 17. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon jól írtad, oktatni kéne, grat!
2011. máj. 17. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:

A csecsemőkben a szopóreflex a táplálékhoz jutás miatt van meg, semmi köze a szexualitáshoz... Attól senki nem lesz prűd, mert egy baba etetése és apuci leszopása között nem lát párhuzamot. Inkább azzal van a gond aki igen...

Nem csoda, ha tudatosan jön, mindenhonnan ez folyik. Örülj neki ha nem vagy béna, nagyon sok fiú panaszkodik, hogy a lányok többsége nem szereti szájjal kényeztetni a párját, vagy ha mégis ráveszi magát nem csinálja jól...

2011. máj. 17. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
kamu
2011. máj. 17. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!