Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja volt az első orális szexem a barátommal. Soha nem szoptam még le senkit, akkor hogy lehet hogy ennyire tudatosan jött (? ) és szerinte elég jól csináltam, főleg hogy a mélytorok is ment:O
Termeszetes dolog. A csokra sincs szukseg a fajfenntartashoz, megis jon alapbol. Termeszetes resze a szexualitasnak, a masik fele a bizalom kifejezesenek. A szaj, a fogak, az ember egyik legerosebb fegyverzete. Innen alakult ki peldaul a mosoly is: megmutatom a legerosebb fegyvereim, amivel bantHATnalak, de nem teszem! (A kezfogas is azt jelentette eredetileg hogy megmutatom a masiknak hogy nincs elrejtve tor a kabatujjamban.)
Az, hogy osszeernek a szajak, hogy a nyelv atmegy a masik szajaba, a bizalom kifejezodese, a "legveszelyesebb" helyen vagyok, de erzem-tudom, hogy a masik nem bant, hanem odaenged.
Az oralis szex is ugyanennek egy fajtaja, elvegre a legfeltettebb testreszed engeded at a masik kenye-kedvere oda, ahol egy mozdulattal elintezhetne, es megsem teszi.
A csecsemőkben a szopóreflex a táplálékhoz jutás miatt van meg, semmi köze a szexualitáshoz... Attól senki nem lesz prűd, mert egy baba etetése és apuci leszopása között nem lát párhuzamot. Inkább azzal van a gond aki igen...
Nem csoda, ha tudatosan jön, mindenhonnan ez folyik. Örülj neki ha nem vagy béna, nagyon sok fiú panaszkodik, hogy a lányok többsége nem szereti szájjal kényeztetni a párját, vagy ha mégis ráveszi magát nem csinálja jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!