Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy tudok recskázni bármikor de aki a legjobban jön be nekem nagyon lassan jön ki de még is gyorsan csinálom? Ez normális?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 22:02
1/8 anonim válasza:
4szer elolvastam a kérdést, de még mindig nem értem :D sztem fogalmazd át, de lehet csak én vagyok hülye XD
3/8 anonim válasza:
sztem lassan be aztán recskázni gyorsan tudsz normálisan:DDDDD
4/8 A kérdező kommentje:
Oops ez tényleg érthetetlen mindjárt ki javítom xD
2011. máj. 14. 22:16
5/8 jin válasza:
ide mint komment?? vagy újat nyitsz?
6/8 A kérdező kommentje:
hogy most van egy lány kivered jól van. De van egy lány aki be jön nekem mert nagyon csinos és fel is áll rá de viszont mikor recskázok rá akkor nagyon nagyon lassan élvezek.Ez normális?? ja és mostmár érthető?
2011. máj. 14. 22:28
7/8 jin válasza:
ez normális hisz neked ő tetszik tehát auto reakcio h nem tod arra akit szeretsz mert az agy azon része ami ezt irányitja szétbontja az adatot hormonra vagy valami hasonlo képp és igy ......na mind egy...
röviden!
ha szeretkeztek akkor fogsz majd hamar elélvezni :-D
remélem elég jó választ adtam
14/f
8/8 A kérdező kommentje:
igen kosz
2011. máj. 14. 23:45
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!