Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk - a következő maszturbációs technikával tényleg lehet késleltetni az ejakulációt?
Olvastam, hogy a Kegel-gyakorlatok rendszeres végzésével, illetve a "mindjárt-elélvezek-STOP, mindjárt-elélvezek-STOP, mindjárt-elélvezek-STOP, stb, stb..." technikával lehet késleltetni az ejaculációt?
Van valakinek tapasztalata? Próbálta már valaki? Kb. mennyi idő alatt lehet elérni javulást? Tippek, tanácsok?
Én kb. fél éve próbálok nemcsak arra hajtani, hogy minél hamarabb menjek el. Az átlag 1,5 percet átlag 12-15re javítottam s a rekord amíg bírom 35 perc.
Az egész azon múlik, hogy meg kell tanuld az agyaddal irányítani az érzelmeidet.
Van f#aszod? Van.
MIért nem próbálod ki, ahelyett h hülyeségeket írogatsz-.-
Tényleg ez az agyon múlik... Meg kell tanulnod kontrollálnod magad, és nem lesz ilyen gondod.
Egyébként a mindjárt-STOP mindjárt-STOP dolog tényleg jó, harmadik után már sokkal később lesz mindjárt.
Hajrá.
és olyan van,hogy az ejakulációt gyorsítja?
maszturbálásnál 15perc-30perc szokott lenni,szexnél pedig 1-3 óráig tart az aktus.sajnos tényleg így van,egyszer megyek el amíg a barátnőm 12x(múltkoriban számoltuk)
lehet a nagy péniszem miatt van,hogy több vér kell bele,és nehezebben élvezek el?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!