Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ittasan erősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ittasan erősebb vagy gyengébb az orgazmus érzete?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyengébb, és nem csak szerintem gyengébb, hanem ez tudományosan igazolt tény.
2011. máj. 14. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem erősebb de nem sokkal de nehezebb sokkal elérni, majd háromszor annyi ideig tart.
2011. máj. 14. 21:40
 3/10 A kérdező kommentje:
férfiaknál és nőknél egyaránt?
2011. máj. 14. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Az az ittasság mértékétől függ.

Ha csak kicsi ittas a csávó, akkor bátorítja a pia, s adja az érzést rendesen a csajnak :)) ha meg tök részeg akkor már neki mindegy. Semmit se érez. Még ha pofozzák azt se.

Szóval ez a két határeset, mindenki maga tudja, hogy hol helyezkedik el a kettő közt.

2011. máj. 14. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok (neurológus-hallgató).

Az alkohol az agy sejtjeit pusztítja (arra most nem térnék ki, hogy konkrétan milyen sejteket pusztít), s így az agy azon funkciója is gyengül (sérül), amely azért felelős, hogy a szervektől és a szervek felé felvegye és visszaküldje az ingerületeket, a különböző transzmittereket.

Ezért van az, hogy ittasan az erekció elérése is nehezebb.

2011. máj. 14. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán szoktam inni, akkor is keveset, de a néhány, talán 5-6 alkalommal az életemben, amikor kicsit többet ittam és szeretkeztem, hatalmas orgazmusaim voltak.
2011. máj. 14. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
"ittasan az erekció elérése is nehezebb"-hát én erre erősen rácáfolnék, ugyanis a barátomnak ugyanúgy gond nélkül felállt sőt még gyorsabban is és olyan kemény végig mint a beton :D
2011. máj. 14. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ha iszom, és úgy van szex, akkor nagyon hosszan tudom csinálni.

Legtöbbeknél a gátlásokat is oldja.

És erősebben élvezel ittasan, szinte ordítok élvezés közben.

33/f

2011. máj. 15. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Az alkohol tompít. Akkor szerinted?
2011. máj. 16. 02:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tudok erre egy példát...Egyszer egy pasinak 5 kupica pálinka után sehogy sem állt fel.. :D
2011. máj. 20. 00:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!