Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől újulhat ki újra ez a gombásodás?
Sziasztok!
A barátnőmmel már majdnem fél éve vagyunk együtt. Az utóbbi 1, másfél hónapban azt tapasztalom, hogy valahányszor szeretkezünk, utána egy nappal a makkomon piros foltok jelennek meg amiket ha Canesten kenőccsel kezelek akkor 2-3 napon belül teljesen el is tűnnek. Ellenkező esetben viszont eléggé eltud durvulni mert legelső alkalommal többet vártam miután megjelentek az első tünetek. Aztán vettem ezt a kenőcsöt ami prímán használ.
A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben annak van esélye, hogy a barátnőmnek lehet valamilyen betegsége amit én is mindig megkapok valahányszor szeretkezünk? (Ő maga nem panaszkodott semmilyen tünetre és még a nőgyógyásznál is volt pár napja amikor fogamzásgátlót írattunk fel, de ő sem vett észre semmit nála. Akkor itt most mi lehet a probléma forrása szerintetek?
ha valami baja lenne, akkor észre kellett volna vegye a nőgyógyász, de akkor egyszerre kéne egy gyógyszerkúrát elkezdenetek a visszafertőzés elkerülése miatt.
Célszerű elmenni dokihoz és megnézni, mi lehet a probléma mindenféleképpen.. Gombás fertőzés pedig okozhat különböző baktérium, túl sok orális szex és a túlzott intim mosakodó gélek használata!
Jajj milyen igazad van. Tényleg az orális szex... Az asszonykám nagyon szereti és mindig orális szexel indít hosszú percekig minden együttlétkor. Akkor első lépésben majd úgy alakítom, hogy kimaradjon ez a rész. Aztán meglátjuk ez változtat e valamit :)
Köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!