Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hányszor tudod eljuttatni a barátnődet a csúcsra? Illetve lányok ti hányszor mentetek már el egy eggyüttlét alatt?
Figyelt kérdés
Nálunk 3-4 orgazmus az átlagos és 5 a csúcs
19/f
2011. máj. 14. 21:01
1/13 anonim válasza:
7 volt a csúcs még fiatal korunkban.
28N
2/13 anonim válasza:
nálunk 4 volt a max mindkét részről... (25/L)
3/13 anonim válasza:
mmint egy éjszaka alatt.. (25/L)
4/13 anonim válasza:
3-szor biztosan elmegyek az aktus alatt. Ha van elő- és utójáték (nem kell mindig, hamar benedvesedek), akkor az 5 is megvan. A maximum eddig 7 volt. :)
5/13 anonim válasza:
Általában 2-3, de ennél több már nem is kell :DDD
6/13 anonim válasza:
Hát nálam nem ritka az, hogy kétszer megyek el :D (25F) Alig 2-3 perces "pihenés" alatt kis csókolózás, tapizás és mehet is a következő. De ez volt a max. Ha harmadik, negyedik stb menet is kell akkor jó ha fél órát tudok pihenni 'újratöltődni'. Egy huzamba megy a kettő :)
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó te mázlista vagy :D nekem több idő kell pihizni a következő menetre. bár barátnőm már nem feltétlenül vágyik rá mindig mert állítása szerint kikészül 1-1 jó menettől
2011. máj. 14. 21:50
8/13 anonim válasza:
Akkori páromnak 24.
Nekem 8.
35/f
9/13 anonim válasza:
Jah... Ez d.u. 3-tól hajnali 4-ig zajlott egyfolytában.
Előző voltam...
10/13 anonim válasza:
Úúúú de durva.. én 3-nál többet nem egy napra... Az már majdnemhogy fáááj, 24...durva :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!