Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 év körüliek, Ti milyen gyakran szeretkeztek a párotokkal?
Figyelt kérdés
És mennyire intenzíven, szenvedélyesen?2011. máj. 14. 20:54
1/10 anonim válasza:
A 45 év körüliek most pont szexelnek,nem pedig itt kockulnak! :D
2/10 anonim válasza:
Szerintem ezt nagyon embere vágotaja. Te hány éves vagy?
Egyébként meg szerintem van aki hetente nlgyszer is akár, és nagyon szenvedélyesen. Nagyon sok mindenen múlik, de 45 évesen még aért nem öreg az ember. Én fiatal középkorúnak mondanám, pláne a mai világba, ismerősünknek 65 évesen 23-28 közötti felesége van, és most született egy gyerekük.
3/10 anonim válasza:
Bakker, lassan el kellene mennem aludni, mert amikor írtad, előző, 23-28 éves felesége van az ismerősödnek, akkor azt hittem, hogy 23-28 felesége van... :D
5/10 anonim válasza:
Na most kapaszkodj +, 15 éve Nem szexeltem, de senkivel. Se apáca, se pap, se köcsög, se luvnya nem vagyok.
6/10 anonim válasza:
lol, és ezt ki hiszi el kedves utolsó ?
7/10 anonim válasza:
hát igazából ebben a korban már nemkéne szexuális életet élni. öregszex..gusztustalan..
8/10 anonim válasza:
mi az, hogy öregszex?? egy 45 éves ember ereje teljében van, mit nem adnék egy fit 45 évesért vau
9/10 anonim válasza:
engem merev dákóval kerget végig a 46 éves párom a lakáson, mint egy szatír a faunt. ilyen szenvedélyesen szeretkezik is, rögtön ott ahol elkap. két-három naponta szeretkezünk,, mert a gyerekek és a munka miatt csak ennyire van idő.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!