Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Es mi van, ha rosszul sul el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Es mi van, ha rosszul sul el az elso egyuttlet?

Figyelt kérdés

Kb.egy honapja megismertem egy pasit,odavagyunk egymasert,annak ellenere,hogy alig ismerjuk egymast,talalkozunk is ketnaponta.Msn-en allandoan a szex a tema kozottunk,hogy milyen is lenne,es hogy mit tenne velem,meg ki mit es hogyan szereti..szoval elmeleti szinten minden oke,de attol felek,hogy mikor sor kerul ra--marpedig hamarosan sor kerul RA-- nem jol sulnek majd el a dolgok.Felek,hogy elbenazom,vagy hogy csalodott lesz,mert felkeszult egy szuper dologra,es kozelsem azt kapja..nem tudom! Tortent mar hasonlo veletek ?

En 24, a pasi 30

2009. márc. 12. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vagytok már annyira idősek, hogy egy pár baki az első pár együttlétkor ne számítson semmit.

Ne aggódjatok és legyetek megértőek a másikkal szemben. Ne is gondolj arra, hogy rossz lesz, mert akkor tuti az lesz :) !

2009. márc. 12. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem ilyen "élményem", életem nagy szerelmével. Az elsőnél annyira zavarban voltam, hogy hát.. nem mondhatnám, hogy felejthetetlen élményt nyújtottam volna. De a második alkalommal már sikerült kijavítani a "hibát", úgyhogy nem az lett az utolsó alkalom.
2009. márc. 12. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, erre van egy vicc (meg ne hari érte):

Hátulról kell csinálni!!! És tudod miért? Hogyha elb...tok, akkor előlről lehessen kezdeni!

Nade mivel minden viccnek a fele igaz, hát tény ami tény: ha nem megy elsőre, majd megy másodikra, vagy később. Kicsit lazábban fogd fel, hátha az segít. ne arra gondolj, hogy mi lesz, hogy lesz, hanem arra, hogy végre hozzábújhatsz, érezheted, stbb... ha görcsösen egy megtervezett menetrendet alakítasz ki, tuti hogy nem lesz az igazi...majd esik, ahogy puffan.

Érezzétek jól magatokat:o)))

2009. márc. 12. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! :)
2009. márc. 12. 17:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!