Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretjük egymást a barátommal, de elég ügyetlen a szexben. Megbeszélünk mindent, de ez elveszi a varázsát. Mit ajánlotok?
8 hónapja vagyunk együtt, 4 hónapja szexelünk. Mindketten szeretünk adni a másiknak. Neki sincs tapasztalata, nekem sem. Nekem elég nagyok a kis szeméremajkaim, szét kell ugye venni őket, mielőtt behatol, de erre nem jön rá a barátom, próbál behatolni, és nem érti, miért "nem engedem be". Az is elég illúzióromboló, hogy nem találja a puncimat. Úgy értem, minden alkalommal véletlenül a fenekembe próbál behatolni (anál kizárt mindkettőnk részéről). El kell mondanom, hogy kicsit lejjebb.
Szájjal, és lovagló pózban jutok el mindig az orgazmusig (csak csikló által), de szeretném, ha próbálgatnánk a G-pontomat is. Ezt felhozta már rég a barátom, de csak annyi, hogy megkérdezi az aktus végén, hogy érintette-e a G-pontomat, én meg mondtam hogy nem, mert csak kutya-pózban érzem hogy stimulálja. De az lenne az igazi, ha az ujjaival próbálná izgatni először. Meg amit még szeretnék, hogy miközben a szájával csinálja, ujjazzon is, ezt egy időben csinálta, de abbahagyta, nem tudom miért. Pedig egyszer már kérdeztem közben, hogy "beteszed az ujjad"? Akkor megcsinálta, de azóta nem.
Értitek, remélem hogy mi a gondom. Illúzióromboló, hogy ezeket nekem kellene elmondani neki. Most én mondjam neki hogy ujjazzál meg hogy izgasd a G-pontomat ujjal is?
Bár megbeszélünk mindent, meg mondta, hogy szóljak ha szeretnék valamit, de az lenne az igazi ha ezt magától tudná.
Pedig interneten csak be kellene írnia...annak utána nézett, hogy "hogy kell nyalni", de jó lenne ha más dolgokra is rákeresne.
Szeretem, oké vele minden, nagyon rendes fiú, de sokszor ügyetlen az ágyban. Oké, hogy elmondom neki, mit hogyan szeretnék, de ez elveszi a varázsát az egésznek...
Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen ilyen, hogy csak én vagyok neki, más nem volt előttem, minthogy végig ment volna ki tudja mennyi lányon.
A szándék megvan benne, nem önző a szexben, figyel rám, csak nem tudom legyőzni a szégyellősségemet, mikor a saját vágyaimról beszélek. Szeretném, ha kicsit ráállnánk (csak próba szintjén) a G-pontomra. De milyen már, ha ezt én mondom neki? Legutóbb, orális kényeztetés után kérdezte, hogy hogy, mikor éreztem a hüvelyemben jó érzést. Elmondtam neki, hogy kutyában, mikor csak kicsit hatol be. Erre azt mondta, hogy akkor majd "alakítunk valamit". Tehát akarni akarja, de szeretném, ha látnám rajta, hogy célirányosan. És nem úgy, hogy rágörcsöl, meg egyből spriccelésre számít, és szegény el van szontyolodva, mikor a kérdésére megválaszolom, hogy csikló-orgazmusom volt.
Hogy oldjam ezt meg?
19/l
Elszomorító, hogy a világtól kérdezed azt meg, amit a legközelebb álló személytől kellene.
Ez így nem vezet jóra.
Mit ajánlok? Ezt a leírást mutasd meg neki, és beszélj a vágyaidról. + segíthetnd tanácsokkal. A leírás egy picit(nem kicsit, nagyon) önző lányra vall.
Elmagyarázni neki? Mit, azon kívül, hogy miközben nyal, szólok neki: "beteszed az ujjad?" ezen kívül mást már nem kell elmondani szerintem. Ő is szól nekem, hogy mikor szeretne szívást, szorítást, csak kézzel, csak szájjal csak nyelvvel.
Miért is vall önző lányra a leírás? Szerintem az az önző, aki szex közben csak magára figyel. Én ott adok, ahol csak tudok.
írd magadra filctollal: "enter here" és egy nyilacska a popsira meg azt h "closed" vagy azt h egyirányú.
am meg vele kéne megbeszélned nemhiszem h van itt olyan aki ennél jobb megoldást tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!