Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátnőm tetoválást akar magának csináltatni?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok képedve és le vagyok hangolva. Hogyan tudnám lebeszélni erről a dologról?
2011. máj. 14. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga! Azt tetováltat a testére amit akar. Ha nagyon szeretné, akkor úgyse tudod lebeszélni, a végén csak összevesznétek!
2011. máj. 14. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Az Ő teste.Szerintem tud nagyon szexi lenni egy tetoválás.

Mért ellenzed ennyire?

2011. máj. 14. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
2011. máj. 14. 18:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért ellenzi, mert neki nagyon nem tetszik, nekem sem, ki is akadnék,ha meglátnék egy ilyet a páromon. Akaratlanul is az jutna eszembe,hogy nem komoly.
2011. máj. 14. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Mond meg neki, hogy akkor te meg növesztesz egy gennyes fekélyt a nyakadon :P
2011. máj. 14. 18:46
 6/12 Chuck ***** válasza:
23%

Nem tudom mi lehet rossz benne...

Spanoméknak van jó pár, igaz fiúk, de most mind1...

Egyiknek a vállán van jó pár kisebb...másiknak a 2 vállán, a harmadiknak köldökénél 1 csillag, másiknak a vádliján, a sokadiknak meg hátán-vállán egy nagy sárkány...

2011. máj. 14. 19:11
 7/12 anonim válasza:
100%

Ez leginkább a régi "hogyan kérjem meg anyukámat, ha szeretnék egy melltartót - anyu, szeretnék egy melltartót" viccre emlékeztet.

Mondd el neki, hogy "drágám, szeretlek, veled akarok lenni egész életemben, és féltelek, ezért nem szeretném, ha a melledre tetovált pillangó nyolcvan éves korodra kondorkeselyűre hasonlítson, mert én fogom látni, nem más".

2011. máj. 14. 19:21
 8/12 A kérdező kommentje:

ma 19:21

Ez nagy. :)

2011. máj. 14. 19:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kondorkeselyű :DDDDDDDD
2011. máj. 14. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
59%

80éves korára már nem hiszem,hogy aktív szexuális életet élnek majd,hacsak nem a nagyon szerencsésekhez tartoznak.

Igen,valóban nem való egy komoly nőnek,de lehet az Ő párja nem annyira komoly,ami nem baj szerintem.

Én kifejezetten utálatos dolognak tartoma fültágítót pl,de ha a barátom azzal jobban érezné magát,hát nem állnék az útjába.

Mellesleg ha egy ember az alapján itéli meg a másikat,hogy tetoválás van rajta,akkor annak csak gratulálni tudok.

2011. máj. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!