Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy egy lány menstruál kivűlről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 18:31
1/17 anonim válasza:
Ha hisztizik egész nap és azt hangoztatja, hogy gyűlöl lánynak lenni.
2/17 anonim válasza:
hisztizést adom:P plusz valamelyik lányoknál pattanásosabb az arca.De ezt max ismerősnél tudod megfigyelniXD
3/17 anonim válasza:
Hiszti, igen a pattanások is, és nagyon lenge ruhákban jár, ez tudat alatt, bizonyították, hogy aki menstruál akkor sokkal kihívóbban öltözködik.
21f
4/17 anonim válasza:
A fentieket máris cáfolnám, legalábbis saját tapasztalat alapján :)
5/17 anonim válasza:
Én pont, hogy nem lengébb ruhákat hordok olyankor :D
7/17 anonim válasza:
Nem akar sehova se menni, pedig lenne kedve. Legszívesebben csak feküdne egész nap. Sűrűn jár WC-re, minden órában kb:D Ha megvan, akkor általában sűrűbben kell WC-re járnunk:D
Ja, ha egy csaj kicsattog, az annak is lehet a jele. De ezt inkább a viselkedéséről lehet leszűrni. De az öltözködése is változhat. Sötétebb nadrág. Asszem ennyi...
8/17 anonim válasza:
Kész, tuti, hogy valamit nagyon elrontok, eddig bármit írtatok egyik sem igaz rám. Mi van velem? :D
18:42 voltam
9/17 anonim válasza:
Rohadt nagy piros vérfolt van a nadrágján... egyébként szerintem sehonnan, én sem veszek észre magamon semmi különösebb változást. Sem külsőleg, sem belsőleg.
10/17 anonim válasza:
Persze hogy nem veszed eszre magadon a valtozast. Mert Te vagy. Kivulrol egeszen elviselhetetlenek tudnak lenni a nok olyankor. Az oltozkodesuk is megvaltozik. Sotetebb de lengebb ruhakat hordanak alltalaban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!