Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha esetleg lenne egy 18 éves barátnőtök aki még szűz de nem várnátok sokat az első együtléttel akkor emiatt könnyekaphatónak gondolnátok vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor miért?Mennyit érdemes várni?2011. máj. 14. 16:17
1/5 anonim válasza:
Nem idő kérdése. A lényeg, hogy érezzem, hogy nagyon szeret, és, hogy nagyon különleges vagyok neki.
2/5 anonim válasza:
nem,
ha szeretném nem érdekelne, hogy szűz e vagy nem, mennyit vártunk az első együttlétre (éveket azért nem várnék)
3/5 anonim válasza:
Nem. Nem tudom mi ez a "könnyen kapható" duma, mert én egyáltalán nem gondolom ezt senkiről, arról se gondolnám, aki 1 nap ismerettség után ágyba bújik velem.
4/5 anonim válasza:
én egy hónap után feküdtem le a barátommal és nem tart könnyűvérűnek.
ha mindenkivel lefeküdnél akkor lennél az.
5/5 anonim válasza:
A mai világban aki 18 évesen szuz, az már alapbol nem konnyenkaphato.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!