Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eddig csak a szexre hajtott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig csak a szexre hajtott nálam egy srác, most, hogy tudja én is akarom, ő nem akarja. Szerintetek? Nem kell már vadászni, nem érdekes az egész?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2011. máj. 14. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

"Pontosan."

Te érted a kérdést?

2011. máj. 14. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, én értem. Szerintem. :D

Szóval: van a kérdező, aki lány, és van egy olyan fiúhaverja, aki tepert utána, de mindezt úgy, hogy bevallottan csak szexelni akart vele. A lány akkor nem engedett a csábításnak.

Most viszon valami megváltozott ebben a helyzetben. Vagy a kérdező is szexelni akar, vagy éppen szakított a barátjával, vagy el akarja veszteni a szüzességét, és most már ő benne lenne a csak szexben is, és ezt a fiú tudomására hozta. A fiú meg elutasította őt.

Egyébként ez még a kevésbé rosszabb fajta férfi, ha hajlandó önmaga megszerezni a prédáját, és a szabad préda nem kelti fel a figyelmét.

2011. máj. 14. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:
IGEN, bocs, ha egy kicsit homályos voltam. Van még esélyem erre a srácra? Mit tegyek? Tuti nem mondom neki még egyszer, hogy nem akarod?, de mégis úgy szeretném. Gáz, ugye?????
2011. máj. 14. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
De még mennyire.
2011. máj. 14. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is!!!! :-)
2011. máj. 14. 16:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!