Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna a nagyon nagy méret?

Figyelt kérdés
No, persze, nem a nemi szervre gondolok, hanem arra, hogy ha köztetek és a barátotok között igen nagy különbség lenne, főleg magasságban. Zavarna ez titeket?
2011. máj. 14. 15:15
 1/7 Chuck ***** válasza:
100%
fiú ként azt mondom, hogy szerintem igen, zavarná őket, annak ellenére,h "helyesnek" tartják őket
2011. máj. 14. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Mennyi az a nagy különbség? Nekem magasságban úgy 10-20cm különbség teljesen elfogadható, és azt találom jónak. De embere válogatja.
2011. máj. 14. 15:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Magasságban kb. 30 cm, súlyban kicsit több, mint 30 kg.
2011. máj. 14. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:

súlyban köztünk a párommal van 70 kg,

magasságban meg 20 cm,

pedig nem vagyok alacsony, 174 cm vagyok, 63 kg.

Nem zavar, bár jó lenne ha lefogyna az egészsége érdekében.

MAgasság téren: legalább vehetek fel magassarkút :)

Sógorom meg magasabb a páromnál is, a felesége meg alacsonyabb nálam is, és nem zavar senkit :)

2011. máj. 14. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy néz ki, hogy a barátnőm 160 cm és 50 kg, én meg 190 és 90 kg.
2011. máj. 14. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:

A sógoromnak volt alacsonyabb nője is, ugy néztek ki, mintha a gyerekét vezetné, a csaj 35 kg volt, a sógor meg 110 kg. :)))

De tényleg, 155 cm volt és egy csontváz, és nagyon hülye liba, ugyhogy még jó, hogy nem jöttek igazán össze,sehogyse illettek egymáshoz! :)

Egyébként nem számít a különbség, nem az számít! Szeressétek egymást,azt kivánom!

2011. máj. 14. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
190 centi vagy és 90 kiló? sportolsz valamit? csak kíváncsiságból kérdezem.
2011. jún. 9. 08:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!