Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról fantáziálok, hogy milyen lenne látni a páromat szeretkezni egy másik pasival, és nagyon izgat a dolog. Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 14:02
2/9 anonim válasza:
A fantázia és a valóság két külön dolog. Lehet elméletben izgató, de ha rákerülne a sor téged érintene a legrosszabbul, és nem bírnád sem nézni, sem elviselni. Gáznak nem gáz, de szerintem, ha szerelmesek egymásba a felek, az egészséges féltékenységhez hozzátartozik, hogy ez nem fér bele két ember kapcsolatában. A párodat te ismered, ha úgy érzed ő nyitna ilyen felé, akkor beszéljétek meg, de mint írtam azt vedd számításban, a valóság és a fantázia nem ugyanaz, ami egyik helyen jól néz ki, a másik helyen pokoli lehet.:)
3/9 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit biszex? Azoknál van ilyen.
4/9 A kérdező kommentje:
34F Hát nem tom hogy bisex volnék e
2011. máj. 14. 14:16
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van második! De mégis mindig piszkálja a fantáziámat.
2011. máj. 14. 14:18
6/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy normális dolog-e, de én is szoktam ilyeneken gondolkodni és én is gerjedek az ilyesmire.
Persze ha megtörténne, akkor ott helyben agyonvágnám mindkettőt....
7/9 anonim válasza:
Engem is izgat a dolog. Tavaly 4-es szeretkezésig jutottunk el egy párossal, de benne volt a levegőben, hogy a páromat ne csak én kényeztessem! Majd legközelebb!
8/9 A kérdező kommentje:
Az is izgató lenne,ha csak egymás előtt csinálnánk egy párral:)
2011. máj. 16. 10:19
9/9 anonim válasza:
A kérdezőhöz volna egy kérdésem:
Miért izgat ez téged? Kíváncsi volnék a véleményedre, hogy mi az ami izgat ebben? Mire gondolsz amikor erről fantáziálsz? Az tetszik benne, hogy a barátnőd a másik pasival jobban élvezi, tehát az Ő élvezetéért csinálnád? Vagy mert bisex vagy esetleg és felizgat egy férfi test látványa IS? Vagy netán, mert szereted, ha megaláznak, ha a bnőd megalázna? Vagy esetleg valami más oka van?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!