Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Az mennyire jön be, ha szex előtt, előjátékban van orál, de nem orgazmusig, hanem mondjuk, csak pár percig? Vagy ha orál, akkor már végig?!
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 11:36
1/6 anonim válasza:
A kényeztetés bejön. Végig azért nem jó szex előtt, mert akkor a szexel várni kell még egy kicsit. :D
2/6 anonim válasza:
Akkor már végig. Valószínűleg nem kellene pár perc sem. :)
3/6 anonim válasza:
Ha végig csinálod, az már nem előjáték. Egyébként jó előjátéknak, de nem orgazmusig.
4/6 anonim válasza:
Én sokszor csinálom úgy, hogy csak pár percig szopom utána pedig szex van. Ha nincs lehetőség szexre akkor csinálom végig az orált. Olyan is volt, hogy orál aztán szex aztán kivette én megint szoptam utána megint szex. Idáig ezzel senkinek nem volt baja.
25/L
5/6 anonim válasza:
Én jobban szeretem végig aztán pihi és dugás.
6/6 specialsound válasza:
Kezdésnek jó, végig! Aztán dúr bele mehet a többi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!