Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem akarom, mit tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mier pont en kérdése:

Ha nem akarom, mit tegyek, vagy mit mondjak neki, hogy ne sertodjon meg es fogadja el?

Figyelt kérdés

A parom szeretne ha oralisan is kielegitenem, en pedig nem akarom. Hiaba mondtam, mondom neki, hogy nem akarom, erositi. Vegul addig huzza nyuzza az idot, mig nekem mennem kell, es akkor azert haragos. Mit tegyek? Vagy hogyan mondjam meg neki, hogy egyszeruen nem akarom!? Mert ezt igy hiaba mondom, mit sem er....Erositi az ovet.

Legyszi irjatok megfelelo valaszt, amibol talan tanulok is:P ! koszi:)

2011. máj. 14. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
érdemes lenne elgondolkodnod, hogy a párod felfogásával minden rendben van e.... és azon, hogy ha már egy ilyen alap dologban nem tud megegyezni veled, akkor mit várhatsz tőle. (25/L)
2011. máj. 14. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Szexben csak azt szabad csinálni, ami mindkét félnek jó. Semmit sem szabad erőltetni, mert annak a kapcsolatnak hamar vége lesz. Nem csak a "nem szeretett dolog" lesz undorító, hanem aki azt kiköveteli.
2011. máj. 14. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen ne csináld meg. Ha elkezd erőszakoskodni, hagyd ott, akár a dolog közepén.
2011. máj. 14. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy el tudja fogadni. Lehet, hogy neki ez alap, és ezt megértem. Ha neki kell, neked nem, akkor nem illetek össze, ezért javaslom a kulturált szakítást. Nem erőltetheti rád az orált, de te se őrá, hogy mondjon le róla, ha ő olyan.
2011. máj. 14. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Sajnállak, de ezt a pasit szerintem kerüld nagy ívbe, ha ilyen erőszakos. Nálunk egyszer megkérdezte a barátom, azt mondtam, hogy nem szeretném, és azóta fel se hozta, minden oké. Erőltetéssel meg nem lehet semmit elérni, mert inkább a csak azért se csinálom érzést erősíti fel, és nem azt, hogy jó majd talán egyszer.
2011. máj. 14. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Teljes mertekben egyet ertek a valaszt irokkal, de azert megis zavar, hogy mit tegyek. Talan megprobalok beszelni vele, hogy szalljon le errol a temarol, mert ugysem er el vele semmit.
2011. máj. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!