Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 24 éves fiúhoz túl fiatal egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves fiúhoz túl fiatal egy 18 éves lány?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 00:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nálunk 24F és 17L és teljesen jól megvagyunk lassan egy éve.
2011. máj. 14. 08:02
 12/34 anonim ***** válasza:

Határeset. A gimnázium álomvilága és az egyetem valósága 2 külön világ.

18 évesen még gondolom legjobb esetben is csak most érettségizik. Szerencsésebb lenne, ha egy kicsit idősebb, de összejöhet így is a dolog.

Én úgy vagyok vele, hogy gimnazistákkal nem kezdek, de ezt neked kell tudnod.

Amúgy néhány év múlva csak jól jársz a korkülönbséggel ;)

2011. máj. 14. 08:31
 13/34 A kérdező kommentje:

De ha nem néhány év múlva nézzük, hanem most akutan?

I gazából én nem tudom megérteni hogy mit akarhat tõlem ennyi év távlatából, amikor teljesen más érettségi fokon állunk: állunk, õ most végez az egyetemen és munkát keres, én meg most fogom elkezdeni, most vágok bele a pesti életbe, bulizásba, fesztiválozásba, amibõl õ elmondása szerint is kiöregedett..félek,hogy nem felelnék meg a szellemi igényeinek és infantilisnak tartana, én meg már nem vágyok több elutasításra és félek, hogy miután rájön, otthagy..eddig nem voltak túl pozitìv élményeim..vagy ha tetszem neki, nem ezen múlik?

2011. máj. 14. 09:54
 14/34 anonim ***** válasza:
Abszolút nem! Én 8,5 évvel vagyok több a csajomnál és ő 17 volt én 26 amikor összejöttünk. 13 éve együtt vagyunk!
2011. máj. 14. 10:28
 15/34 anonim ***** válasza:
Belefér, de a korkülönbség még számos problémát is okozhat. De még mindig jobb, mintha a csaj csak 13 éves lenne, mert sajnos sok ilyet hallani.
2011. máj. 14. 10:58
 16/34 A kérdező kommentje:
milyen számos más problémát?
2011. máj. 14. 11:02
 17/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok, a Barátom 23 éves én meg 16 szóval a korkülönbség ugyanaz.És fél éve boldogak vagyunk együtt:)

Sok minden kell hozzá, pl: a pasi megértése hogyha a csajra rájön az 5perc és vissza meg gyerekbe. A csaj tudjon magán uralkodni, ne akarjon a pasiból papucsot csinálni.

Az ilyen apróbb megértéseken kívül, eszméletlenül jól tud működni a kapcsolat:). Hajrá nektek:)

2011. máj. 14. 11:39
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem 19 évesen 24 éves pasim volt, a korkülönbség nem volt gond, másért lett vége (távolság)
2011. máj. 14. 11:54
 19/34 anonim ***** válasza:
Nekem 27évesen volt egy 16éves barátnőm...
2011. máj. 14. 12:14
 20/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy a korkülönbség. A lányok általában érettebben gondolkodnak, mint a fiúk. (nem sértésnek szántam) Már 14 évesen is az idősebbeket keresik. Ha fordítva lenne, akkor talán probléma lenne. De akkor sem igazán, mert ha őszintén szeretitek egymást, akkor a kor nem számít.
2011. máj. 20. 13:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!