Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha sikositot hasznalunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sikositot hasznalunk nagyon kellemetlen csipos erzest erzek. Miert? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
mar kiprobaltunk tobb fajtat is Durexot , izesitettet, rendeset, olcsobbat, dragabbat... De megis mindig elkezd csipni, de csak egy rovid idejen az elejen utana elmulik... de azert ez is elegge elveszi a kedvem utana.... de meirt lehet ez? es mivel tudom elkerulni? milyen fajtat hasznaljunk?
2011. máj. 13. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem allergias reakcio vagy nagyon erzekeny a borod es nem hiszem, hogy erdemes probalkoznod ezzel tovabb, ha mar ennyit probaltatok. En ilyet nem szoktam erezni a sikositoval. Nem hiszem, hogy ez jo jel lenne neked. Igaz, a sikosito direkt erre a celra van, mas meg nem, de pl. babaolaj/olaj tudja helyettesiteni. Szexnel hasznaljatok? Nagyon szaraz a huvelyed?
2011. máj. 13. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
próbálj meg másfajta síkosítot.. ( Sába ) gyógyszertárban kapható. Amúgy elképzelhető, hogy allergiás vagy valamelyik összetevőjére...
2011. máj. 13. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat :)

igen szexnel, mert neha elegge feszult vagyok, es barhogy probalok felizgulni sehogy se megy.

2011. máj. 13. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, akkor talán ebből adódik a probléma... beszéld meg pároddal, hogy több előjátékot szeretnél... nincs is jobb és megkönnyebbítő érzés annál, hogy igazán kimondod a párodnak, mi az amire vágysz.. ezt ők is díjazzák ám!!! Engedd el magad és gondolj arra, hogy azzal az emberrel vagy, akit a legjobban szeretsz és nincs miért feszengj. Éld át a pillanatot :)
2011. máj. 13. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem kicsit égő érzés szokott lenni,de csak akkor,mikor pl az ujja olyan és belémhatol vele,de ha pl orálisnál használjuk,akkor semmi gond.
2011. máj. 13. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:

használj orvosi sikosítót (patikábam lehet kapni, katéter sikosító vagy mi a neve)

abban nincs semmi illat vagy allergén anyag (állítólag)

2011. máj. 14. 11:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!