Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy a fitymám, és ha feláll,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a fitymám, és ha feláll, akkor nem megy hátra ha nem a makkomon marad. És igy nehéz felvenni az ovszert ha felhuzom. Ha fent marad akkor meg mozog nagyon és csúszkál! Hoygan vegyem fel akkor? Tippek trükkök?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

22/N

Mint laikus mondom a körülmetélést. Könnyebb tisztán tartani, érzékenyebb és az óvszert is könnyebb felhúzni.

2011. máj. 13. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha nem a makkodon, akkor hol?

Amit írni akartál, az a "hanem".

2011. máj. 13. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:

ezért nem kell metélni

szépen hátrahúzod a fitymád, amikor felhúzod

nem egy nagy ördöngösség

2011. máj. 13. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én körül vagyok metélve, és szerintem ilyen állapotban ez a dolog elég egyszerű.
2011. máj. 13. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Basszus, minek kezd valaki bármilyen szexuális tevékenységbe, ha addig nem jutott még el, hogy az alapokat elsajátítsa? Nem kéne egy kicsit olvasgatni? Ma már minden megtalálható a neten, nem úgy, mint 15 éve... Óvszert csupasz makkra húzunk, mint ahogy csupasz makkal (hátrahúzott fitymával) közösülünk (legyen szó p.nciról vagy szájról). A szexuális idegvégződések ugyanis úgy válnak szabaddá és izgathatóvá. Ha nem megy hátra magától a fitymád, húzd hátra kézzel (serdülő koromban nekem se ment, ma már petyhüdten is magától hátramegy a bőr). Ha nem megy a hátrahúzás, irány az orvos, mert szükséged van fitymatágításra vagy körülmetélésre.
2011. máj. 13. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem megy hátra akkor fitymaszűkületed van.fordulj szakemberhez.
2011. máj. 14. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én körülmetélt vagyok, de erről lebeszélnék mindenkit, mert nem mindenkinek sikerül jól és nekem pl nagyon nem jó és nagyon sok bajom van vele.

A fitymát hátra kell tudni húzni, ha nem megy, akkor van rá több megoldás, bemetszés, plasztika, részleges metélés stb.

A teljes körülmetélés semmi másra nem jó, csak megjelölés, törzsi barbár csonkolás. Olyan feltűnően undorító pl az enyém, hogy azt nem tudom elmondani :(

2011. máj. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!