Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedési probléma? Bőv. Lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési probléma? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, de úgy gondoltam eljött az ideje a szexnek. Nemvolt semmi gond, megbezséltük hogy ő is akarja minden. Jólvan, csak jött a bibi. CSók, simogatás, és 69. Utána jött volna a szex, de mikor kiszálltamaz ágyból, és felhuztam az óvszert arra lelankadt. Vagyis csak félmerev állapotban, és mire oda kerültem, arra teljesen. Utána mégegy óvszerrel emgpróbálkoztam, miután párom felizgatott, de ugyanez történt. Már ott tartottam, hogy öngyilkos leszek.

Mi lehet a probléma? A 69 kimerített, vagy mi? Mielőtt izélnétek, nem vagyok impotens, mert az orális kielégítés sikerült.

2011. máj. 13. 18:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
félsz a lányoktól, megesik
2011. máj. 13. 18:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még? Elsőnek velem is ez volt, annyira izgultam, aztán csak összejött másodjára.
2011. máj. 13. 18:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kotonra lohad le. Ez gyakori. Valami pszichés oka lehet. Sajnos akkor marad a tabletta. Sok ilyen van.
2011. máj. 13. 18:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyszer lehet az izgalomtól, a hatalmas megfelelési vágytól.És minél jobban akarunk valamit,annál jobban nem megy.A férfiak meg vagy szexelnek,vagy gondolkodnak,de a 2 egyszerre szintén nem megy.És a következő,hogy lehet,hogy azon férfiak csoportjába tartozol,akiknek két orgazmus között kell egy óra pihenés.
2011. máj. 13. 18:17
 5/14 A kérdező kommentje:

hát izgulástól lehet, mert eléggé bevoltam ijedve attól, hogy ugyanaz lesz, mint az előző barátnőmmel. és lásd. ugyanaz megtörtént.. péntek 13-.-'

egyzserűen már mesébe illő.

2011. máj. 13. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor ez a probléma.Amitől félünk,az be is következik.

Elmondom mégegyszer: szexelni és gondolkodni (félni) nem lehet egyszerre.Próbál semmire nem gondolni.Nem erőlködni,csak ellazulni és élvezzni.Gyakorolni kell.

2011. máj. 13. 19:37
 7/14 A kérdező kommentje:
fhuu hát nemlesz könnyű..remélem nem fogok pofára esni:\
2011. máj. 13. 19:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha így indulsz neki,akkor igen.Ne magadra figyelj,hanem a barátnődre.Nézd rajta azt,ami a legjobban tetszik,azzal foglalkozz,hogy hol símogasd,hogy jó,amit csinál.Ne magaddal,és akkor menni fog,anélkül,hogy akarnád.
2011. máj. 13. 20:28
 9/14 szamo77d ***** válasza:

Ne görcsölj, ne is gondolj a farkadra, csak élvezd a hely-

zetet. Próbáld meg kizárni a külvilágot, pl. kapcsold ki a mobilodat, stb. És lazulj, lazulj, anélkül nem fog menni!

2011. máj. 13. 20:47
 10/14 A kérdező kommentje:

Erre nem lehet előre gyakorolni?? nem ilyenre gondolok hogy guminő:)

de valami nemtudmmi.:\ pia?:D

2011. máj. 13. 20:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!