Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, Pasik. Mit szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Pasik. Mit szerettek a legjobban az ágyban? És mit csináljon egy nő hogy azt mondjátok hogy na ez jó volt? Vannak kis praktikák amikkel el lehet csavarni a fejeteket?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Na erre kíváncsi leszek :) Ha letelt az órád megkérdezhetnéd a nőket is :)
2011. máj. 13. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
hát szerintem egy jó mélytorkos bő nyálas kiadós szopásnál már a csak a vad állatias sex a jobb... :D
2011. máj. 13. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Én azt szeretem a legjobban, ha a nő láthatóan élvezi azt, amit vele művelek.

Ha konkrét dologra vagy kíváncsi, a mélytorkot én is jó szívvel merem ajánlani.

2011. máj. 13. 17:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Na de ahhoz, hogy élvezze nektek is teljesíteni kell, nem akárhogy,szóval ha jót teszel magadnak okozol élvezetet. Azt viszont még mindig nem értem mi az, amit kizárólag a nőktől elvártok.
2011. máj. 13. 17:51
 5/14 Tyler913 ***** válasza:
79%

Utolso: igen,van valami abban,amit irsz.En megis azt tudom mondani,hogy a legfontosabb,hogy lassam a csajon,hogy kivan engem,es elvezi,amit vele csinalok,elvezi,hogy velem lehet,stb.

Nincs rosszabb annal,mikor a csaj hanyatt dobja magat,fekszik mint egy doglott hal,es varja a csodat.

Nem mintha felenk lennek,de engem az indit be,ha latom,hogy akar engem,es kezdemenyez,neha szinte "magaeva tesz".Szoval lelkesedjen a dologert,na.Ez a legfontosabb,minden mas praktika es taktika csak adalek:)

2011. máj. 13. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Na így már más :)
2011. máj. 13. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
az ágyban? hogy puha
2011. máj. 13. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Arra én is nagyon izgulok ha láthatóan élvezi a párom a szexet.A másik amivel meg lehetne bolondítani engem az az orális szex ha jol csinálják,és szeretik is csinálni.Ha azt látom,hogy egy kis undor van ilyenkor az arcán,az már nekem lelohasztó.Élvezze szeresse amit csinál,nézzen közbe a szemembe,és lássam hogy örömmel csinálja...

Feleségül is vennék egy ilyen hölgyet:)

2011. máj. 14. 13:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de igaza van a fiúknak. Mert mindig kimutatom mennyire élvezem a párom érintését, csókját, simogatását, meg ahogy egybeforrunk és látom az arcán hogy ettől totál felizgul hogy látja rajtam hogy veszettül kívánom őt, ölelem, csókolom, beindulok... s ő ettől még jobban beindul. :)

Ugye fiúk?

36/N

2011. máj. 19. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Ne fogazz
2011. máj. 19. 20:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!