Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex barát előnyök?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex barát előnyök?

Figyelt kérdés

milyen előnyei és hátrányai vannak annak ha az ember barátja biszex?

nemet és kort írjatok.

2011. máj. 13. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Haver barát,vagy pár barát?

Nem tudnám elképzelni, hogy biszex pasim legyen, nekem ez undorító, szerintem előnye ennek nincs. Hátránya pedig a nagyobb fertőzésveszély stb..

2011. máj. 13. 17:35
 2/5 A kérdező kommentje:
mindkettőre értettem:)
2011. máj. 13. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

van egy haverom, aki bi, nagyon rendes srác, "szeretem" és ez most kétértelmű... mert ténylegesen is szeretem :))

de tényleg nagy hátránya a fertőzés veszély...

18 l

2011. máj. 15. 23:21
 4/5 anonim válasza:
Tényleg a fertőzés miat nagy a kockázatt!De az sose volt baj ha ember ki probál új dolgokat!DE a fő vigyázatok egymásra szeretkezés közben!!
2011. máj. 18. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem "csak" haver barátom van, aki biszex, sosem volt semmi köztünk. nagyon szeretem őt, kicsit olyan, mintha egyszerre lenne egy jóbarátom, aki férfi és egy barátnőm összegyúrva egy személyben.

ha belegondolok, azt hiszem nem zavarna, ha a pasim előttem lett volna pasival, de a hűség alap dolog. nem érdekel ki volt előttem, de mellettem ne legyen fiúja. ha meg megcsal, az már régen rossz, de mindegy, h. férfival, vagy nővel.

27/L

2011. máj. 18. 13:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!