Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Veletek fordult már elő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek fordult már elő, hogy egy nagyon jól sikerült szeretkezés után elsírtátok magatokat egy kicsit? Nagyon ciki?

Figyelt kérdés
csak öröm könnyek, de akkor is, milyen már szex után sírni? :D
2011. máj. 13. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem megesett, mert nem csak testileg, hanem lelkileg is megérintett az élmény. Nagyon szerelmes vagyok. :) Ehhez hangulat kell :) De szerintem ez szép, nem ciki. L27
2011. máj. 13. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem,de sokakkal igen.Szerintem nem ciki,örülhet a pasi,hogy ilyen jó volt.:)
2011. máj. 13. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is megesett. 6 és 3 éves kapcsolat után voltam mikor összejöttem a jelenlegi párommal. A sok éves kapcsolatomban nem kaptam annyi figyelmességet, mint akkor az alkalomkor, és soha még olyan jó nem volt a szex, ezért elsírtam magam örömömben, de ezt neki is elmondtam, és jólesett neki. 22 voltam.
2011. máj. 13. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a párommal volt ilyen. Az első néhány nagy összeolvadás után szinte görcsös sírás jött rá.

24/F 21/L

5/8 anonim ***** válasza:
100%
velem is volt már. sőt, mensi előtt pár nappal mindig olyan érzékeny vagyok és olyankor legtöbbször a végén pityergek egy kicsit :) a barátom először furcsán nézett de azóta aranyosnak találja :D
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen lenne?

Ez egy olyan élmény, hogy van, akinél ilyen érzelmi hatást vált ki. Szerintem neki ez természetes.

2011. máj. 13. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem már többször is. Párom ki is nevetett olyankor, de látszott rajta, hogy örül. Meg ilyenkor dagad a melle a büszkeségtől rendesen. :)
2011. máj. 13. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is elsírta magát mostanában párszor, és nem tudom mire vélni
2011. máj. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!