Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnánk elhúzni kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk elhúzni kicsit a közösülést időben?

Figyelt kérdés
Bnőm elég nagy hatással van a külsejével rám mert nagyon dögös full szexy csaj plusz a szexben sincs még túl sok gyakorlatom mert pár hónapja élünk nemi életet ő meg elég jó az ágyban így max pár percig bírom csak pedig lassan csináljuk és van hogy meg is állunk de így is volt hogy pár lökés után már magömlésem lett sőt volt hogy mire benyomtam a puncijába el is élveztem és jó lenne ha nem is fél óráig de kb 10-15 percig bírnám az neki is jó lenne...ujj,nyelvvel kitudom elégíteni de aktus közben is jó lenne...a kézimunkát meg a cumizást is kevés ideig bírom mikor csinálja viszont előjátéknál mindig kielégítjük egymást 1x2x de akkor se jobb a helyzet...gondoltunk arra is hogy lehet azért is mert koton nélkül csináljuk?Aki volt ilyen helyzetben az segíthetne!Kössz!20/F 23/L
2011. máj. 13. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha elmentél, még üljetek egymás mellett közösen. Így közösültök tovább. Jó sokáig lehet bírni.
2011. máj. 13. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:

Nyújtani esetleg úgy tudod, ha önkielégítésnél állsz meg mielőtt elmennél, ezt folyamatosan csinálod akkor nőni fog az ingerküszöböt.

Igen ha óvszer nélkül szexelsz akkor hamarabb elmész. Szóval ha használsz óvszert akkor minden bizonnyas tovább bírod majd.

2011. máj. 13. 16:23
 3/13 A kérdező kommentje:

16:22

K*rva vicces vagy de normális választ várok nem idióta hülyeségeket!

2011. máj. 13. 16:23
 4/13 A kérdező kommentje:

16:23

Ezt próbáltam régebben is de nemsokat segített...na ja ez igaz de ezért nem fogunk kotonra költeni.

2011. máj. 13. 16:24
 5/13 anonim válasza:

Én amikor a barátnőimet "leváltom" általában ugyan itt tartok.

Az egyik exem javaslata az volt, hogy amikor majdnem meg vagy akkor állj le és ne mozdulj és ha kellőképpen megnyugodott a farkad akkor mehet újra, de az első mindig gyors lesz :)

VAGY

Mivel a lányoknak több ideig tart általában, így inkább előtte segíts rá az újaiddal és a nyelveddel.

Nem kell egyből nekiugrani a dolgoknak hiszen idő mindig van.

Remélem tudtam segíteni:)

2011. máj. 13. 16:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Vagy van érzéstelenítős óvszer pl. a durexnek. Ez 1-2 perccel meghosszabbítja az eseményt
2011. máj. 13. 16:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Van valami elszorításos módszer,hogy rá kell szorítani a farkadra mielőtt elmennél.De sajnos erről nem sokat tudok,nekünk még nem volt rá szükségünk.Olvass utána.
2011. máj. 13. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:

Itt sok dolog van:

Hát egyik dolog, hogy aktus elott verd ki. Értem ez alatt, hogy elotte lévo nap, vagy delelott. Másik dolod a gyakorlás. Maszturbálásnál elmenés elott probalj megállni. Esetleg el is szoríthatod a makknál. Harmadik golog a teljesítmény novelo gumi. Pl. durex performa. ( ,,azt a nem fogunk gumira kolteni,, szoveget meg sem hallottuk!)Negyedik: gyakorlás teszi a mestert. Majd megszokod a sexet. Próbáltatok már egymás után tobbszor is? Megdugod, elmész, utána egy kis szunet, esetleg addig kinyalhatod, aztán újra sex. Másodszor már tovább fogod bírni. A szopást meg nem ajánlom akkor. Annyival tovább fogod bírni dugni.

2011. máj. 13. 16:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Mielőtt szexelünk általában ő veri ki nekem meg ilyenek max mikor ő még nincs itthon akkor szoktam magamnak...szoktam gyakorolni egyedül de dugásnál ez más így remélem idővel jobb lesz.Szoktunk egymás után is elég gyakran pl van hogy hazaér én meg egyből rámászok és kezdeményezek hogy dugjunk amiben ő mindig bennevan igaz ő gyakorlásnak hívja:)Akkor van hogy többször is megrakom viszont kb a 3.-4.után kezdem jobban bírni köztük pihi addig szoktam nyalni azt a következő menet.
2011. máj. 13. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, akkor pedig mindent jól csinálsz. Akkor ez már csak gyakorlás kérdése. :D Mondom még esetleg vegyél gumit, abbol is teljesítménynovelot.
2011. máj. 13. 17:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!